PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=271498}

Piła III

Saw III
2006
6,2 84 tys. ocen
6,2 10 1 83817
4,8 21 krytyków
Piła III
powrót do forum filmu Piła III

Oby "Piła III" nie była nudna i przydługa. Pożyjemy, zobaczymy.

ocenił(a) film na 8
Polish

Pila nudna? neeee......................... ..

ocenił(a) film na 3
Polish

Nie wiem. Też mnie zaskoczyła ta długość. Być może jeśli trójka będzie ostatnią częścią, to może twórcy chcą w niej zakończyć wszystkie wątki, a jednocześnie pokazać trochę więcej makabry - tak jakby na zapas :]

milczacy

ostatnia część? nie ma szans :)

Polish

To wiarygodne info?

Jeśli scenariusz ma być tak "inteligentny" jak w Pile II, to nie wiem czy to przeżyję.

Ostatnia część? Ha! Strawiam na minimum - o zgrozo - 6 filmów (łącznie).

ocenił(a) film na 7
Polish

... przypuszcza sie ze ma byc w sumie 5 czesci tej serii ... poniewaz liongates podobno wykupilo domeny az do www.saw5.com ...

PS. można powiedziec ze z Piły szykuje nam sie chyba seria taka jak Piatek trzynastego i Koszmar z ulicy wiązów.

ocenił(a) film na 8
serafin_5

Oby nie, wiemy wszyscy jak się zakończył Piątek 13-tego... Piła jest the best, ale takie filmy powinny kończyc się góra jako trylogia.

ocenił(a) film na 9
Marcus_gd

hehhe a kolejną i ostatnią czescią będzie JigSaw vs. Agent Smith (matrix) tak samo jak w przypadku Koszmaru z ulicy wiązów i Piątku 13 oraz Obcego i predatora (lol)

ocenił(a) film na 6
Kris006

Ale głupoty gadasz :) Z wiarygodnego źródła wiem że pan Jigsaw zmierzy się ze sławnym czarodziejem. Roboczy tytuł to Harry Potter vs. Jigsaw :) A na plakatach będą okulary Harrego - potłuczone i całe we krwi :]

ocenił(a) film na 9
Gammaro

a to sorki mam złe źródła informacji xD

p.s Spoko Plakat :D:D

ocenił(a) film na 1
Polish

Faktycznie długo;). Ale długo nie zawsze znaczy: nudno. Oby.

ocenił(a) film na 2
Dai

Popieram mojego przedmówcę, moim zdaniem film powinien trwać tak długo jak długo będzie ciekawy (oczywiście w granicach rozsądku :)