Piła III

Saw III
2006
6,2 84 tys. ocen
6,2 10 1 83933
4,8 21 krytyków
Piła III
powrót do forum filmu Piła III

nie wiem skąd tyle niepochlebnych opini na temat tej trzeciej części, jak dla mnie trzyma poziom. spodziewałam się naprawdę czegoś znacznie gorszego, na szczęście zostałam mile zaskoczona.

nikita007

Tyle jest niepochlebnych opinii na temat trzeciej części, ponieważ brakuje mocnego efektu zaskoczenia pod koniec filmu, praktycznie cały scenariusz jest słaby, w filmie jest za dużo retrospekcji a za mało nowych wydarzeń, występuje przerost formy nad treścią, a pułapki wydają się być zupełnie wymuszone.

Film mi się podobał, ale w porównaniu z innymi "Piłami" to wymięka. Nie dorównuje poprzednim częściom. Niestety.

ocenił(a) film na 10
Polish

mocnego efektu zaskoczenia pod koniec filmu to nie było w dwójce. Jedynka była szokiem, podobnie jak trójka.

ocenił(a) film na 8
nikita007

Bylem wczoraj w kinie i mam takie same odczucia. Jestem mile zaskoczony, myslalem ze bedzie duzo gorsza, a okazalo sie ze jest lepsza od dwojki. Jesli chodzi o zakonczenie to albo go ktos nie zrozumial albo nie ogladal dokladnie filmu. Dla mnie jest bardzo dobre, z podwojnym dnem tak samo jak w jedynce, kiedy wydaje sie ze chodzilo o Amande to w rzeczywistosci pila mial przygotowana probe dla jeffa.
Jak najbardziej filom warty pojscia do kina:)