Piła III

Saw III
2006
6,2 84 tys. ocen
6,2 10 1 83933
4,8 21 krytyków
Piła III
powrót do forum filmu Piła III

Przecież wyszedł z ucietą nogą?? Ma ktos jakies pomysły??? Bo film nie wyjaśnił co sie z nim stało?? I parę pytań: Dlaczego Jigsaw jest odpowiedzialny za śmierć syna Jeffa, co z ta kobieta ze snu??

ocenił(a) film na 8
Maly86

pan doktorek jest taki sprytny ze wie jak uciac noge zeby zdazyc wyjsc niepostrzezenie...lisiczka z niego taka ze w 4 to on obejmie wladze nad tym wszystkim bo sam to ukartowal :D

Maly86

Doktor już raczej nie powróci. Czytałem, że Cary Elwes (dr Gordon) pozwał producentów, bo nie zapłacili mu tyle ile miał obiecane w kontrakcie, więc chyba nie będzie chciał znów z nimi współpracować, a szkoda, bo jest to jeden z niewielu wątków niewyjaśnionych. Czytałem, że scenarzyści wspomnieli gdzieś, że w końcu wykrwawił się na śmierć. Nawet w 3 na chwile w retrospekcji się pojawił, jak leżał w kącie łazienki, gdy Jigsaw przygotowywał wszystkie wskazówki z Amandą, ale zapewne zagrał go jakiś inny aktor. Mogliby chociaż pokazać jakieś ciało w kolejnej części, które policja zidentyfikuje jako ciało Gordona (tak dla spokoju, na forach amerykańskich aż wrze od dyskusji na temat tego co się stało z Gordonem). Co do drugiego pytania to możemy chyba snuć tylko domysły. Z tego co czytałem na innych forach, albo chodziło mu o córkę (w końcu mówił o dziecku, nie wiem czy miał na myśli syna czy córkę), która została gdzieś uwięziona z małym zapasem tlenu, albo o syna (z początku myślałem, że chodzi o wypadek, jaki Jigsaw miał w Saw: Rebirth i że niby wtedy przejechał jego syna, ale gdy ujawnili, że był to ten koleś, któremu skręciło głowę, nogi i ręce, myślałem, że Jigsaw był za to odpowiedzialny nie bezpośrednio; ktoś dał nawet hipotezę, że ten czarny mężczyzna był ofiarą Jigsaw i miał doprowadzić do wypadku lub zrobić coś innego i właśnie jechał to zrobić, by uratować rodzinę, zaqmatwane, lecz możliwe:)). Możę dowiemy się w 4 części. A co do kobiety ze snu to pewnie to była żona/dziewczyna, być może zmarła. Nie wiadomo, możę dowiemy się w 4:)