Piła III

Saw III
2006
6,2 84 tys. ocen
6,2 10 1 83933
4,8 21 krytyków
Piła III
powrót do forum filmu Piła III

Bedzie PIŁA IV!
Przeczytałam to w ''fakt tv extra''
Napisze wam to:
''Piła 3''świeci triumfy na ekranach ,a jej twórcy już szykują się do nakrecenia czwartej czesci.Krwawy Horror tym razem wyrezyseruje david hackl,autor Piły 2 i 3 .Film ma byc gotowy juz jesienia 2007 roku!!!!!

ocenił(a) film na 7
melody_mel

ameryki nie odkryłaś

pozatym 1994 to twój rok urodzenia???

jeśli tak to nie powinnaś nawet tu zaglądać to nie jest naprawde film dla Ciebie

ocenił(a) film na 10
emade24

co się czepiasz roku :D tez sie ludzie nie mają czego czepiac tylko liczb przy nicku.

Drider

dzieki ze staneles/as po mojej stronie:)

emade24

patrz lepiej na siebie
moja sprawa ile mam lat
to nie jest film dla ciebie
widzialam wszystkie czesci
moglabym nawet ogladac gdybym miala 5 lat!
uwielbiam horrory!

ocenił(a) film na 7
melody_mel

fajnie masz

i czemu niby to nie jest film dla mnie???

ocenił(a) film na 4
melody_mel

bez sensu i kto ma zabijać?? co nowego wymyślą nagrają jedynke z innymi aktorami czy dwójke?? przecierz nic nowego w czwórce nie pokarza tylko to samo co w trzech poprzednich. nuda(chyba ze milo mine zaskocza)

melody_mel

Ja tez nie wiem o czym będzie;p
Może Jig Saw znowu przezyl,tak jak w 2.
Ale raczej nie bo było na koncu PIŁY 3

ocenił(a) film na 7
melody_mel

Noo, już dajcie spokój :P Zakończenie trójeczki sugeruje co prawdopodobnie pojawi się w 4. Tak właściwie ta seria, powinna się skończyć na dwójce.

ocenił(a) film na 10
melody_mel

Fakt pisze same glupoty i farmazony. Dawid Hackl nie był autorem dwójki i trójki. A poza tym reżyserem czwórki będzie Darren Lynn Bousman.
Pozdro!!!
PS Nie czytajcie Faktu.

ocenił(a) film na 7
gala1990

mam złą nowine dla antyfanów będzie...6 części;]

info z horror.com.pl

"Co ciekawe wytwórnia Lionsgate szykuje się do stworzenia aż 6 części "Piły" !!! Czyżby więc miała powstać nowa trylogia? To się okaże. Tymczasem prace nad "Saw IV" mają ruszyć już 16 kwietnia."

w sumie mozliwe że Piła będzie podzielona na 2 trylogie