PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=271498}

Piła III

Saw III
2006
6,2 84 tys. ocen
6,2 10 1 83821
4,8 21 krytyków
Piła III
powrót do forum filmu Piła III

...chory, okrutny, obrzydliwy, kretyński, schizofreniczny, megabrutalny... Co jeszcze mogę wymyślić o tym filmie?? Wszystkie epitety są in minus dla tego filmu. Nie widzę żadnych powodów, dla których istnieje sens kręcenia kolejnych dennych i głupich części (vide Piła IV w 2008 roku). Pierwsza część była bardzo dobra, ale kolejne to, za przeproszeniem, wpierdalanie własnego ogona!!

ocenił(a) film na 6
mourningrise

Co ty mówisz! hehehehehehehehee widać chyba nie wiele widziales horrorów w swoim życiu, skoro piłe 3 za film 'megabrutalny' ja bym tego nawet w pierwszej 30 -stce nie umiescil wsrod najbardziej chrych filmow jakie widziałem.

ocenił(a) film na 6
Chris1985

Piła 4 bedzie w 2007 roku;) (musze to napisać bo mówią, że za krótki)

ocenił(a) film na 2
Ashley_3

Nie zmienia to faktu, iż wg mnie nie ma najmniejszego sensu kręcić kolejne części tego filmu...

ocenił(a) film na 6
mourningrise

Chociaż mi się ten film podoba to też w sumie to stwierdze... powinni dać już sobie spokój... ileż można to ciągnąć...

ocenił(a) film na 4
mourningrise

Jest jeden powód, niepodważalny, jedyny, wszechmocny, wszechwładny, który spowoduje że powstanie (o zgrozo) Saw 4 albo i 5,6,7......
Domyślacie się??????
Tak??
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$