...chory, okrutny, obrzydliwy, kretyński, schizofreniczny, megabrutalny... Co jeszcze mogę wymyślić o tym filmie?? Wszystkie epitety są in minus dla tego filmu. Nie widzę żadnych powodów, dla których istnieje sens kręcenia kolejnych dennych i głupich części (vide Piła IV w 2008 roku). Pierwsza część była bardzo dobra, ale kolejne to, za przeproszeniem, wpierdalanie własnego ogona!!
Co ty mówisz! hehehehehehehehee widać chyba nie wiele widziales horrorów w swoim życiu, skoro piłe 3 za film 'megabrutalny' ja bym tego nawet w pierwszej 30 -stce nie umiescil wsrod najbardziej chrych filmow jakie widziałem.
Nie zmienia to faktu, iż wg mnie nie ma najmniejszego sensu kręcić kolejne części tego filmu...
Chociaż mi się ten film podoba to też w sumie to stwierdze... powinni dać już sobie spokój... ileż można to ciągnąć...
Jest jeden powód, niepodważalny, jedyny, wszechmocny, wszechwładny, który spowoduje że powstanie (o zgrozo) Saw 4 albo i 5,6,7......
Domyślacie się??????
Tak??
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$