Piła III

Saw III
2006
6,2 84 tys. ocen
6,2 10 1 83933
4,8 21 krytyków
Piła III
powrót do forum filmu Piła III

CUDO!!! CUDO !!! ...

użytkownik usunięty

...no po prostu jestem jak zwykle zachwycona !!! chyba nic nigdy mnie nie rozczaruje w Pile !!! najbardziej cieszył mnie widok rzecz jasna samego boskiego Jigsawa ( ukłony w strone Tobina Bellego :*)dlatego dobija mnie fakt ,że "musiał" umrzec...(taka wielka szkoda.. :P)pocieszeniem jest to ze napewno przybliża nam coś z jego przeszłości w "wspomnieniach" (np. o tej jego ukochanej)- przynajmniej tyle , co do samego filmu to jak zwykle nie rozczarowały mnie pomysły na "gre" od śmiesznie-strasznych do lekko "oblesnych" ;) ale to jest to co niedzwiadki lubią najbardziej ;)) konczac moje jakze przejmujace wywody polecam wszystkim tym którzy rozumieja o co w tych filmach chodzi :),wierze ze nie tylko mi daje on wiele do myslenia :>...

ocenił(a) film na 1

tak , cudo .......... dla cudaków!! szczególnie gdy tak doświadczona pani niby "doktor" neuro robi trepanację czaszki trzymając narzędzie "trepan klucz" palcem wskazującym i kciukiem. Kompletna głupota !!!!!! Żenada !!!!!!!!!!! Bzdura!!!!!!!!!! Ten film to jeden wielki KAŁ!! tylko tyle mogę na ten temat powiedzieć!