PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=271498}

Piła III

Saw III
2006
6,2 84 tys. ocen
6,2 10 1 83817
4,8 21 krytyków
Piła III
powrót do forum filmu Piła III

Proszę bardzo. Macie tutaj zwiastun:
http://youtube.com/watch?v=hHcrGt3dxmk&search=saw3 [youtube.com/watch?v=hHc ...]

Williama

Co to za zwiastun? To mi przypomina z klimatu Postala a nie zapowiedź Saw III! A może jednak... kto wie?

pc108

Cio to ma być...to chyba zwiastun jakiejś gry na podstawie Piły

ocenił(a) film na 7
Williama

.......Przecież to przerobione Simsy :D:D:D:D........

MlodY

A WY JESTESCIE GLUPI ZE W TO WIERZYCIE!!!!!!!!!!!!!!! zWIASTUN?????????????????? BUHAHAHAHAHAHAHAHA NA 8 MIECHOW PPRZED PREMIERA???????????/ JASNE AHAHAHAHAHAHA

Cujo_2

No co Ty? Jak się ma wysoko postawioną babcię-sprzątaczke w wytwórni filmowej to wszystko jest możliwe.

ocenił(a) film na 9
Williama

Hehehe no niezły filmik :) Ktoś wie jak nazywa się utwór lecący podczas tego filmiku ?

InowroclawskiWilk

Charle Clouser-Hello Zepp
O ile się nie mylę z Saw. W Saw2 ten utwór jest delikatnie zmodyfikowany, wg. mnie na lepsze, i na soundtracku widnieje jako Don't forget the rules

Williama

ludzie, przeciez to jakas forma parodii piły za pomoca simsów

:|

december_flower

Chyba żarty sobie stroisz? Przecież to autentyczny zwiastun Saw3. Pewnie jesteś zazdrosny, bo Ty nie masz takiej fajnej babci.

ocenił(a) film na 9
Williama

Dzięki za pomoc :) Chodziło mi właśnie o Hellow Zepp. Ale ten drugi też jest niczego sobie :) Pozdrawiam!

Williama

A ja myslalem ze Ty tak na serio???;] haha

Williama

nie no :D zwiastón jest kozacki tylko szkoda rze w wykonaniu simsuf :D:D:D mebelki z simsuf, podlogi, po prostu zwiastun super, morze pila 3 taka będzie

Williama

ta .... bardziej mi to przypomina kolejna czesc SIMSÓw xD

slawek_przybyl

Simsy? Niestety moja babcia w EA Games nie pracuje, więc Simsy są po za jej zasięgiem. No chyba, że ją sprzedam i kupię taką, która tam sprząta... nie, to bezsensu. Wolę moją babcię.

Williama

Umie smażyć racuchy.

użytkownik usunięty
Williama

po co wam zwiastuny i tak przecież wiadomo jak bedzie wyglądała kolejna część(następna kopia) tego czegoś

Wow, wiesz jak będzie wyglądała? Proszę, powiedz, bo ja nie jestem taka mądra. Zakończenie też już znasz?
Dwójka była kopią jedynki? No cóż... według mnie łączyła je tylko postać Johna, a co za tym idzie, tak zwane zagadki. Acha, i jeszcze ta łazienka:D

użytkownik usunięty
Williama

to właśnie różni jedną piłe od drugiej -zakończen.I jeślli zostanie zachowana tendencja to będzie jeszcze mniej zaskakujące niż w jedynce.
Widzisz, wedłu mnie(nie tylko mnie),aby film nazwać kopią drugiego nie muszą tam sie pojawiać te same postacie i lokacje.Najważniejszyj jest scenariusz,fabuła.Jedynka była dobra bo opierała sie na w miare świerzym pomyśle i zaskakiwała(szkoda że tylko na koncu,ale to i tak był niezły szok).Ale niestety dwójka nie wnosiła nic nowego tylko żerowała na jedynce i dlatego jest jego kopią,kopią gorszą od oryginału

"Widzisz, wedłu mnie(nie tylko mnie),aby film nazwać kopią drugiego nie muszą tam sie pojawiać te same postacie i lokacje" To chyba oczywiste, ale według mnie właśnie ten scenarisz, fabuła były różne. Jak już wspominałam filmy łączyła postać Johna, czyli również jego pułapek i ludzi, którzy chcą przeżyć. I tyle. A już cała reszta była inna: ludzie oglądający co się dzieje w domu, walka ojca o życie syna i chociażby najwidoczniejsza sprawa, czyli grupa ludzi zamknięta w domu. Nie dwoje i to w dodatku unieruchomieni. To tworzy całkiem inne relacje, osiem różnych ludzi (niech będzie siedem) i historii. Ja poczułam dużą różnicę.

użytkownik usunięty
Williama

Super,dla mnie akurat to byly minimalne różnice i tak wszystko sprowadzało sie do jednego.W jedynce chociaż był jakiś wątek tajemnicy,coś nowego,nie wiedziałeś co sie dzieje.Tu jest wszystko jasne.A wątek z policjantem...już chyba lepiej by było gdyby go nie było.Facet grający policjanta,ojca tego dzieciaka był niestety najżałośniejszyi jego historia też.Glina na dnie,opuszczony przez żone,z nienawidzącym go synem,mający problem z agresją.....standard standardowy.
pozdr

"Glina na dnie,opuszczony przez żone,z nienawidzącym go synem,mający problem z agresją" a jak inaczej przedstawić człowieka przegranego? Jeśli patrzeć w ten sposób to w prawie każdym filmie znajdzie się jakiś STANDARD. Mi się wątek zrozpaczonego ojca w tym akurat filmie bardzo podobał. No, ale to już jest kwestia gustu. Nie ma co. Pozdrawiam

Williama

Ale wy głupoty gadacie! Wszyscy czekają na zaskakujące zakończenie części III co nie? A tu trójeczka zakończy się normalnie bez jakichś tam trupów co na końcu wstają ani bez sejfów z dziećmi. Film zakończy się normalnie i to wszystkich zaskoczy, takie jest moje zdanie!
P E A C E !

pc108

:D :D Dziwny rodzaj zaskoczenia to by był. Ludzie czekają co się zaraz stanie ciekawego a tu napisy końcowe:D :D

użytkownik usunięty
Williama

wtedy chociaż nie byloby problemu z oceną filmu.Film straciłby jedyną zalete poprzednich części -zaakończenie:]