Te filmy są po prostu super, nie nazywajcie fanów Piły chorymi... po co w ogóle oglądacie takie filmy, jak potem gadacie, że tworzą to psychole dla psycholi? Nie lubicie takich filmów, a jednak chyba większość z takich osób obejrzała każdą część.. po co? Żeby ocenę zaniżać? :/ To, że oglądam takie filmy, nie znaczy, że to samo robię komuś w rzeczywistości. Nie czytacie w moich myślach.. Wy nazywacie nas chorymi, a ja się z was śmieję, że po obejrzeniu tego filmu nie mogliście spać po nocach hahaha. Na mnie aż tak takie filmy nie działają. :) Po obejrzeniu robię to co do mnie należy, a nie chowam się pod łóżkiem ze strachu, dajcie spokój..
Piła ma zajebistą fabułę, sądzę, że spodobała się wielu osobom, które nienawidzą np. Hostela, a jednak Piłę dobrze oceniają. Hostel i inne tego typu filmy bardzo lubię, jednak Piła ma w sobie to coś.. :)) Wiadomo - lepsza jest. ;d
Ten film jest chory w innym sensie.
Ale nie będę Ci tego udowadniał skoro jesteś w niego zapatrzony jak dupa w sedes.
a ja uwarzam rze dobrze gada bo co w końcu a te wiejskie powiedzonka to chyba bierzecie z festynu "zapatrzony jak duba w sedes"
4/10 i to i tak na wyrost ... szkoda że autor scenariusza nie wie co to
"element zaskoczenia" który w horrorach jest czymś dość porządanym.
nie będę się spierać na temat wyższości piły nad filmem Tarantino bo
sama nie wiem który gorszy... horror to nie tylko sieczkarnia, która po
15 min robi się po prostu nudna
jakby jeszcze pila była horrorem to by dobrze bylo :P to jest THRILLER ile razy można pisać -_-'
a jakbyś jeszcze przemyślał co piszesz, nie sto ale chodziaż dwa razy to
dopiero by było dobrze...
jakbyś jeszcze poszperał czym jest horror , a czym thriller, to by też dobrze bylo :P
i nawzajem.
a jeśli ci się nie chce to proszę spojrzeć tutaj http://3.pila.filmweb.pl/
no dobra, miałeś rację, właśnie sobie kawałek obejrzałam i stwierdzam że
to komedia romantyczna, aczkolwiek czasami podchodzi pod dramat
obyczajowy a jest też taki fragment który bym zakwalifikowała do Sci -
Fi ale to napewno nie horror
gdyby nie ty to umarłabym z tą błędną świadomościa że Piła to horror ...
dziekuje że wyprowadziłeś mnie z błędu ...
"nie chce mi sie z Tobą gadać" :P