Piła III

Saw III
2006
6,2 84 tys. ocen
6,2 10 1 83933
4,8 21 krytyków
Piła III
powrót do forum filmu Piła III

choc nie jestem pewny,bo tutaj szybko sie domyslilem, ze tamci sa razem, ale film pozostawia wiele pytan, np ciekawe co bedzie w 4, wydawalo sie ze Jigsaw umarl juz w 2 czesci, czy teraz mogl przezyc?? A jesli nie to kto bedzie kontynuatorem, moze on tez byl czescia ukladanki? Ale wtedy to juz by bylo kompletne dno, pila 1 miala ode mnie dyszke, dwojka chyba tylko 6, tej na razie dalem 5, ale ogladalem slaba kopie, wiec moze jeszcze ta ocena sie poprawi

Lestat

Jigsaw nie żyje, i tyle. Przygotowałjednak dla Jeffa serię pułapek i zagadek, które ten będzie rozwiązywał w 4 części...

A sam Jigsaw pojawi się zapewne we wstawkach z przeszczłości, wspomnieniach (np. jak przygotowywał pułapki).

ocenił(a) film na 8
Lestat

Hmm kontynuatorami moze byc wiele osób... mysle że jednak John był na szczycie hierarchi w swojej grze. Moje typy to oczywiście Dr. Gordon, Daniel (hmm mozliwe ze smierc ojca i pierwsze jego morderstwo namieszały mu w glowie... mowie o tym jak w dwojce zabil Xaviera) lub Adison (nie wiadomo czy sie wykrwawiła w swojej pulapce... mozliwe ze zauwazyla kluczyk)... Mozliwe ze jeszcze moglby byc to Trapp bo niewiadomo czy ten strzal byl smiertelny... aczkolwiek na taki wyglądał... Opcji jest wiele... Opcji podejrzewam ze jest wiecej jakby wglebil sie jeszcze bardziej w film...