Piła III

Saw III
2006
6,2 84 tys. ocen
6,2 10 1 83937
4,8 21 krytyków
Piła III
powrót do forum filmu Piła III

Wczoraj oglądałam kolejną cześć piły i powiem Wam, ze jak zawsze mnie zaskoczyła a znam wszystkie część, moim zdaniem najbardziej drastyczna scena to tak w której lekarka otwiera czaske (nie mam pamięci do imion), fuujj, bleee az mi sie nie dobrze zrobilo wiem ze w przyszlym roku ma byc kolejna część, jestem ciekawa kto tam bedzie prowadzic gre skoro głowny szelniec umiera.

ocenił(a) film na 2
mala2406

:) piłaaa4 za rok ...masz tu coś raczej badziewnego(ale jak na fana serii-powinnas w sumie zobaczyc;), bo jeszcze nie widziałem ale mam zamiar dzis jeszcze zobaczyc. O ile bedzie jakiś klimacik miał...AHA film sie nazywa...Are You Scared

ocenił(a) film na 10
kura_5

yy mam pytanko 4 czesc pily bedzie pod jakim tytulem?>????

ocenił(a) film na 10
mala2406

film z serii "PILA" kryje w sobie wiele szczegolow a ty nie pamietasz nawet imion :/ wszystkie czesci sa bardzo drastyczne.W 4 odslonie bedzie poczatek (jak doszlo do psychologicznych gierek i dlaczego) - nie ujrzycie dalszej kontynuacji bo nie mialoby to najmniejszego sensu

mala2406

Czy w tym filmie zauważyłeś tylko derastyczne sceny??? Ja tam zauważyłem świetna fabułe, nie wiem jak innym, ale mi sie podobała. Jedna sądząc co po niekturych osobnikach, co uważają, że Efekt Motyla ma kiepska fabułe, można wiele rzeczy siś spodziewać. A jeśli chodzi o 4, bedzie to szmelc jakich niewidziałem, jak już john nie żyje to co może być tam ciekawgo??? Pewno jakiś kmiotek będzie się chciał pod niego podszyć, ale to już nie bedzie to samo. :(

mala2406

nawet nie chcę o niej myśleć,takie to było denne widowisko;o)