Hmm oglądałem SAW 3... I nie wiem w końcu co stało sie z panem detektywem z części drugiej... Czy Amanda wkońcu go zabiła???
SPOJLER!!!!
zabiła go Jigsaw mówił do Amandy że zmarnowała życie 4 ludzi i nie trzymała się reguł
SPOILER!!!
No właśnie... i tu mi się nie zgadza jedna rzecz bo z Ericiem to bedzie 5 osób... Osoby ktore naliczylem to: Troy, Kerry, Dr Lynn no i Adam z pierwszej czesci, udusila go workiem czy czyms... więc Matthews jest piąty... wiec zagadka nadal nie pozostaje rozwiazana... A moze sie myle...???
Spojler
nie wziełem pod uwage dr Lynn a Jigsaw nie powiedział tego przypadkiem przed zabiciem pani doktor??
SPOILER!!!
"Zmarnowałaś 4 życia, kończysz zabijając żonę Jeff'a" - słowa te padły tuż po tym jak Amanda strzeliła do Dr Lynn a ta padła Jeff'owi w ramiona... Nie wiem czy miał on na myśl w tym pania doktor czy też nie... hmm ale cóż "Piła" nie była by tym czym jest jesli bysmy na wszystko znali odpowiedzi :D
Spojler
sprawdziłem Jigsaw mówi to odrazu po śmierci Lynn więc może z Matthewsem jest jakaś niespodzianka na 4 część:)
Coś wydaje mi się że Piła 4 wyjaśni nam wszystko... Lawrence Gordon i Eric Matthews prawdopodobnie beda głownymi bohaterami... Cos pachnie mi że Gordonowi odbiło po tamtym zajsciu... filmik z pierwszej pulapki z Pily 2 przedstawia kulawego chirurga... moze to on... Jigsaw ani Amanda nie mieli takiej wiedzy by zaszyc klucz w taki sposob człowiekowi...
PS. Czy sedzia z trojeczki to nie ten sam gosciu co w jedynce byl uwieziony na krzesle z dwiema wiertarkami????
Ale jakim prawem Eric mógłby zginąc skoro w drugiej czesci do tego całego budynku weszła za nim cała ekipa antyterrorystów , więc na logike biorąc pszeszukali pewnie po tym wszystkim cały budynek i znaleźli w tej piwnicy Erica i go poprostu uwolnili.Bo przeciez po takim zdarzeniu poprostu by sobie nie poszli z tamtąd jakgdyby nigdy nic.