Otóż co chwilę dochodzą do nas wiadomości z mediów, i innych środków masowego przekazu, że ludzie mdleją w kinach, wymiotują, uciekają z kina w trakcie senasu, a nawet, że po oglądnieciu tego filmu, chodzą do psychiatry bo nie mogą jeść, ponieważ wspominają im się sceny z filmu.
Czy ten film naprawdę będzie taki mocny?
Teraz się wypowie szereg osób, które nabyły ten film drogą osiołka, Bearshare, Kazy czy iMesha, że oglądali film i wcale ich nie poruszył, że jest beznadziejny...
Otóż mili państwo... Żeby film przestraszył, trzeba oglądać go w kinie lub co najmniej na dobrym kinie domowym, a nie wersję kinową, gdzie co chwile słychać szmery wysypującego się popcornu... :/
Tak więc, uszanujcie moją chęć oglądniecia filmu na dużym ekranie i nie zdradzajcie, co będzie w filmie :)
Powiem tak... Przereklamowany może troszeczke... To zalezy jaka czlowiek ma psychike... Jak dla mnie tylko jedna scena byla mocna ale znosna
Wydaje mi się, ze film nie jest przereklamowany. Powiem tyle, że jest bardzo brytalny i momentami mozna sie nie źle zakręcić o co chodzi. Jest to najlepsza część Piły, spośród dotychczas nakręconych. Myslę,że na duzym ekranie wrażenia są silniejsze, to nie podlega dyskusji. Czy można zemdleć? Myslę, że tak, bo jest dużo krwi i brutalnych sadystycznych scen... Polecam mimo to. PS w cieci krążą już piratki, ale są bardzo dobre wersje. Obraz dźwięk dobrej jakości.. :D
A ja Ci powiem ze oglądałem ten film NIE w kinie i bardzo sie ciesze ze to zrobilem, bo w kinie faktycznie moze bym nie zemdlal ale zwymiotować bym mogl biorąc pod uwage przekątną ekranu kinowego + Dolby Sorround moglbym wyjsc z kina przerażony ze nie dojde do domu bo z krzaków wyleci Jigsaw, a tak skonczylem seans bardzo zadowolony i rzecz jasna pod mocnym wrażeniem skomplikowanej ale logicznie zakręconej fabuły, pozdr
ps jesli ktos oglądał poprzednie 2 częsci i wie ocb to doceni psychologiczny wariant częsci trzeciej
No chociaz raz na jakis cvzas ktos umiesci mądry temat :) za to odrazu szacuneczek a jezeli chodzi o film to nie przesadzajmy ze odrazu mdlec mamy albo wymiotowac fakt efektu kina nic nie przebije ale polska premiera dopiero w styczniu a ja obejrzalem wszytskie czesci w domu na swietnym kinie domowym i kazda czesc bardzo mi sie podobałą ale ten rodzaj filmow trzeba ogladac wnikliwie i przemyslanie a nie byle se obejrzec cos tacy ludzie lepiej niech sie tu nie wypowoadaja :) POZDRO 3 @LL