Piła III

Saw III
2006
6,2 84 tys. ocen
6,2 10 1 83933
4,8 21 krytyków
Piła III
powrót do forum filmu Piła III

Otóż co chwilę dochodzą do nas wiadomości z mediów, i innych środków masowego przekazu, że ludzie mdleją w kinach, wymiotują, uciekają z kina w trakcie senasu, a nawet, że po oglądnieciu tego filmu, chodzą do psychiatry bo nie mogą jeść, ponieważ wspominają im się sceny z filmu.

Czy ten film naprawdę będzie taki mocny?

Teraz się wypowie szereg osób, które nabyły ten film drogą osiołka, Bearshare, Kazy czy iMesha, że oglądali film i wcale ich nie poruszył, że jest beznadziejny...

Otóż mili państwo... Żeby film przestraszył, trzeba oglądać go w kinie lub co najmniej na dobrym kinie domowym, a nie wersję kinową, gdzie co chwile słychać szmery wysypującego się popcornu... :/

Tak więc, uszanujcie moją chęć oglądniecia filmu na dużym ekranie i nie zdradzajcie, co będzie w filmie :)

ocenił(a) film na 8
bluevelvet90

Powiem tak... Przereklamowany może troszeczke... To zalezy jaka czlowiek ma psychike... Jak dla mnie tylko jedna scena byla mocna ale znosna

ocenił(a) film na 9
bluevelvet90

Wydaje mi się, ze film nie jest przereklamowany. Powiem tyle, że jest bardzo brytalny i momentami mozna sie nie źle zakręcić o co chodzi. Jest to najlepsza część Piły, spośród dotychczas nakręconych. Myslę,że na duzym ekranie wrażenia są silniejsze, to nie podlega dyskusji. Czy można zemdleć? Myslę, że tak, bo jest dużo krwi i brutalnych sadystycznych scen... Polecam mimo to. PS w cieci krążą już piratki, ale są bardzo dobre wersje. Obraz dźwięk dobrej jakości.. :D

bluevelvet90

A ja Ci powiem ze oglądałem ten film NIE w kinie i bardzo sie ciesze ze to zrobilem, bo w kinie faktycznie moze bym nie zemdlal ale zwymiotować bym mogl biorąc pod uwage przekątną ekranu kinowego + Dolby Sorround moglbym wyjsc z kina przerażony ze nie dojde do domu bo z krzaków wyleci Jigsaw, a tak skonczylem seans bardzo zadowolony i rzecz jasna pod mocnym wrażeniem skomplikowanej ale logicznie zakręconej fabuły, pozdr
ps jesli ktos oglądał poprzednie 2 częsci i wie ocb to doceni psychologiczny wariant częsci trzeciej

ocenił(a) film na 10
bluevelvet90

No chociaz raz na jakis cvzas ktos umiesci mądry temat :) za to odrazu szacuneczek a jezeli chodzi o film to nie przesadzajmy ze odrazu mdlec mamy albo wymiotowac fakt efektu kina nic nie przebije ale polska premiera dopiero w styczniu a ja obejrzalem wszytskie czesci w domu na swietnym kinie domowym i kazda czesc bardzo mi sie podobałą ale ten rodzaj filmow trzeba ogladac wnikliwie i przemyslanie a nie byle se obejrzec cos tacy ludzie lepiej niech sie tu nie wypowoadaja :) POZDRO 3 @LL