PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=271498}

Piła III

Saw III
2006
6,2 84 tys. ocen
6,2 10 1 83817
4,8 21 krytyków
Piła III
powrót do forum filmu Piła III

Mam kilka pytań:
Jak to jest, że :
a) choć zgłaszełem Piłę 3 około 3 listopada i powtórzyłem ta czynność 3 razy, gdy otrzymywałem odmowy, nikt nie zatwierdził mojego wpisu a tu nagle BUCH ktoś się zgłasza i zaraz film się pojawia... ja tu widze układy
b) za plakat nie można zgłaszać fan artów, a co ja widze jako plakat filmu ?! FAN ART i to mozna stwierdzić gołym okiem bo jest B-E-Z-N-A-D-Z-I-E-J-N-Y znowu widze układy...
Smierdzi to ptasimi odchodami szczerze mówiąc i wyczuwam w tym robote wróbelka Elemelka :/

_Nameless_

Zgadzam się z tym plakatem :D i weszłem na ten link co jest na Pile III i nie otwiera się strone z wiadomościami o filmie tylko strona o filmach. Ale teraz idą nowe plakaty.

_Nameless_

No coz ja tez kilka razy pare rzeczy zglaszalem i gowno ,ja to wiem rzadzi tu grupa trzymajace wladze a raczej grupa trzymajaca filmweb.Jak wszedzie w polsce licza sie tylko uklady a teraz nawet w necie :)))smutna sprawa

budzik_3

hehe ja jakis rok temu(moze mniej) dodalem 3 filmy (3 czesci Bumfighta) zatwierdzono mi tylko jeden reszte odrzucono mimo ze podalem link do oficjalnej strony UKLADY UKLADY UKLADZIKI sa wszedzie w polsce mozna przywyknac.

ocenił(a) film na 9
Abe

Tak tak kolego - UKŁADY mozna wyczuc nawet tutaj ... jest to smutne ale niestety prawdziwe - mi ostatnio najpierw zaakceptowali plakat, a potem wywalili, mimo iz był link do źródła itp. Ech no niech sie tym udławią i na zdrowie innym :)

użytkownik usunięty
Apsik

A państwo czytali FAQ?

użytkownik usunięty

pewnie nie, więc ja wytłumaczę:

jeżeli dodaje się ludzi filmu, i wpisze się, że grali w filmie którego nie ma jeszcze w bazie, on sam się automatycznie tworzy.

A to wszystko można znaleźć gdzie.... no we FAQ :)

ocenił(a) film na 4
_Nameless_

Ludzie, czy wy myslicie, że my nie mamy co robić, więc spiskujemy? Pomyślcie trochę.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem