Piła III

Saw III
2006
6,2 84 tys. ocen
6,2 10 1 83933
4,8 21 krytyków
Piła III
powrót do forum filmu Piła III

Witam tak w ogóle o co w tym filmie chodzi...
moze rozwine swoją myśl
Pierwsza częśc byłą naprawde dobra, tajemniczy facet wybierający zdegradowanych ludzi, poprzez swe "zagadki uczy" ich iz to co robią ze swoim życiem jest złe, do teraz pamiętam teks z 1wszej częsci, wlanczają sie wiertarki gosciowi ma leb przewiertać i tekst (niepamiętam zbyt dokładnie)
" jigsaw - co teraz zrobisz, zabijesz mnie czy uratujesz zycie temu człowiekowi...
policjant - chory drań...
jigsaw - Tak jestem chory, chory przez chorobe wewnątrz, chory przez ludzi niedoceniającyh swego błogosławienstwa...."
było jeszcze kilka ale mniejsza z tym

Druga częśc totalna porazka grópka ludzi zamknieta w domu - takich filmów jest wiele np. House on hounted hill" itp.
Jigsaw to dziad niemogący sie ruszać... i wielki policjant - w koncvowych scenach bije dziadka no nienormalny....

Trzecia częśc no bez słó narazie nigdy niewytrzymuje do końca, będąc w kinie wyszedłem po okolo 30 40 minutach nic ciekawego tylko ukazywanie coraz to brutalniejszego sposobu zabijania bez jakiego kolwiek przesłanie

SAW 1 ocena 7/10
SAW 2 ocena 3/10
SAW 3 ocena 3/10 (2/10)

adw

hmm nie wiem czy zauwazyles ale wlasnie w Pilach najwazniejsza jest koncowka filmu wiec jesli wyszedles z seansu prosze Ci nawet sie tu nie wypowiadaj...

ocenił(a) film na 10
onix18

dokladnie koencowka byla najwazniejszaa...nierozumiem jak mozna oceniac film nie ogladaj go do konca..?

ocenił(a) film na 8
awq1990

Dokładnie ;) FIlm dwukrotnie mnie mulił ale to tylko przez jakiś okres 5 minut. Nie bede przytaczał scen poniewaz nie jest to ważne...Natomiast gdyby nie końcówka to bym też oceniał ten film może jakoś na 5/10 ale tak jak mowią poprzednicy...film trzeba obejrzeć zawsze do końca aby go oceniać :/

fexor

Dobra ok zgadzam się nieoglądalem do konca ale wg was mam siedziec i czekac na ostatnie 15minut? Jutro moze zobacze i sie wypowiem dokladnie...