Piła III

Saw III
2006
6,2 84 tys. ocen
6,2 10 1 83933
4,8 21 krytyków
Piła III
powrót do forum filmu Piła III

To po prostu tragedia. Wrocilem wlasnie z maratonu Piły w Bydgoszczy. W trakcie seansu oczywiście cała szczylarnia, czyli gówniarze, szalała, Notabene nie powinni mieć oni wstępu, po pierwsze na taki film, a po drugie na maraton(chyba że kreskówek o godzinie 10 rano), bo po prostu nie potrafią się zachować. Co drugi gówniarz pijany i drze mordę, albo śmieje się w nieodpowiednim momencie. Młode kur...wki, ubrane jak w burdelu i chichoczace caly czas. Trafili się też idioci leżący na ziemi w śpiworach:/. Widocznie jak ktoś nie potrafi znaleźć akceptacji wśród innych to tak się zachowuje. Pomijam już fakt, że po skończonym seansie widownia wyglądała jakby ją ktoś obrzucił gównem. Wszędzie pełno torebek, puszek po piwie, butelek, chipsów, popcornu i wszelakiej maści ekskrementów jakie ludzie przynoszą do kina. Oczywiście na koniec nie zabrakło oklasków.:) Polska Publiczność Kinowa jest do bani i uważamy się za takich Europejczyków, a tak naprawde jesteśmy daleko w tyle za "Boratowym Kazachstanem". Pozdrawiam wszystkich którzy chodzą do kina żeby obejrzeć film, a nie zrobić z siebie pajaca.

ocenił(a) film na 3
uki1985

A ja właśnie wróciłem z maratonu w Poznaniu i wrażenia a propos widowni mam bardzo podobne... Ale cóż, jaki film, taka widownia...

ocenił(a) film na 10
eon_blue

w ktorym rzedzie siedziales??? 9dotyczy poznania:))) pozdr

Carolle

a maraton w Warszawie bez zadnych wiekszych problemow, widownia ok, zadnych dzieci nie widzialem ;]
sporo smiechu widowni, szczegolnie przy niektorych "ostrych" scenach. smiesznie bylo calkiem

ocenił(a) film na 3
Carolle

W H, czyli jeśli dobrze pamiętam, to w tym samym rzędzie co panowie z pizzą. ;)

ocenił(a) film na 10
uki1985

och jak dobrze ciebie rozumiem!!!!!!
ja wlasnie wrocilam z MAratonu w Poznaniu nie bylo az tak fatalnie jak u ciebie ale u mnie to ktos z pizza wjechal i gowniateria takze byla i smiechy w nieodpowiednim momencie i... nieodpowiednie komentarze.... jak bardzo bym chciala kiedys pojsc na maraton i spotkac tam tylko takich ludzi jak ty czy ja ktorzy chodza do kina obejrzec film a nie spotkac sie z przyjaciolmi i pogadac (na to sa inne miejsca) ja rowniez pozdrawiam ciebie i innych prawdziwych kinomaniakow

ocenił(a) film na 9
uki1985

W Gdańsku też peło dzieci i to nie mających 17 lat czy 16 a ok.14 !!! :/ dajcie spokój.