PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=271498}

Piła III

Saw III
2006
6,2 84 tys. ocen
6,2 10 1 83817
4,8 21 krytyków
Piła III
powrót do forum filmu Piła III

GAME OVER !!

ocenił(a) film na 3

Wlasnie wrocilem z kina z w/w filmu i musze przyznac ze zrobil na mnie duze wrazenie !! Trzyma w napieciu do samego konca , zawila historia , koncowka jak zwykle bardzo zaskakujaca :) po prostu miodzio.
Czesc 3 odroznia od swoich poprzedniczek BAAAAARDZO DUUUZZZEEE OKRUCIENSTWO
! Niektore sceny naprawde wykrecaja kiszki do gory nogami i przyprwiaja o odruchy wymiotne !!
Rodzice nie puszczajcie swoich dzieci !!
Dla wszystkich doroslych widziow POLECAM !!
(nie rozpisuje sie w detalach bo nie chce spoilerowac zwlaszcza ze premiera
w PL dopiero w styczniu !! - przykro mi bardzo saw-maniacy w polsce )
GAME OVER

Laisreann

Szkoda tylko, że w kinach nie ma jeszcze piły III!! o lol koleś kogo ty próbujesz oszukać??
Jeszcze nie było premiery a ty już w kinie byłeś!!
żałosne!

pc108

jego post wyraznie daje do zrozumienia, ze nie mieszka w polsce ...
czytaj ze zrozumieniem

ocenił(a) film na 3
pc108

Premiera w Stanach , UK i Irlandi(tam gdzie mieszkam) byla 27.I.2006.Wiec prosta konkluzja jest ze film widzialem ...zaczyna sie jak detektyw Matthews..... ;)

ocenił(a) film na 3
Laisreann

oczywiscie 27.X.2006 sorki :D:D:D moj blad :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Laisreann

no to zapowiada sie niezla zabawa w kinie w styczniu :D 2 troche zawiodla mam nadzieje ze 3 to nadrobi :D

ocenił(a) film na 6
gohan_pdg

Ciekawie się szykuje Saw 3. Ale czytając posty, to co do filmu są mieszane uczucia. Ale jak zakończenie będzie tak samo dobre jak w jedynce i dwójce, to na pewno zobaczę nową odsłonę piły (chociaż dla samego zakończenia :D ).

Laisreann

Podobnie jak tobie mi się podobał. Koniec jak zwykle zaskakujący, szykuje się kolejna część, mam nadzieję że poziom brutalnośći scen będzie na podobnym, a może nawet i wiekszym poziomie.
To nie jest film dla dzieci, moherowych beretów, słuchaczy radia M*RYJA czy sympatyków wszelkich zakazów dot. gier video, przemocy, sexu, homoseksualizmu, palenia papierosów, picia wódki, filmów, ogólnie wszystko na NIE.
Po prostu dajcie żyć dla innych, a nie powodujcie wyjazdu za granicę do normalnośći, jak tak dalej pójdzie to w naszym pięknym kraju zostaną sami emeryci, zobaczycie jak wtedy fajnie będzie - kto na was będzie pracował.
Zamiast na ten film to lepiej do kościółka, kilka razy dziennie.
Film w Polsce dopiero za kilka miesięcy, na pewno rozpęta sie dyskusja na ten temat czy w ogóle go pokazać, przecież to szkodliwe, jeszcze ktoś cos podobnego zrobi jak zobaczy to w kinie..... ja już szykuję piłę:)

hoczk

D@NTE sorki, oddaje honor, masz racje :) Pozdro

ocenił(a) film na 3
hoczk

Przemoc na wiekszym poziomie ??:D Jak do tych zakompleksionych , zacofanych
cenzorow i "krytykow" fimowych dojdzie co sie w filmie dzieje moze zaczac sie naprawde nieciekawie , i ze stycznia przeniosa premiere na dvd za 6 m-cy.Caly temat ze styczniem jest w ogole przegiety i jeszcze ktokolwiek smie mowic o zwalczaniu piractwa.
A co do wyjazdow nikt nikogo nie zmusza..mnie wizja że ze skonczonymi studiami bede musial tyrac 10 lat na uzywana "skode" nie mowiac o mieszkaniu mnie troche przeraza :P