PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=271498}

Piła III

Saw III
2006
6,2 84 tys. ocen
6,2 10 1 83817
4,8 21 krytyków
Piła III
powrót do forum filmu Piła III

JAK POTOCZY SIE FABUŁA W III CZĘŚCI PIŁY. Oto jest pytanie. Może komuś uda się odgadnąć pomysły twurców kolenjej częśći. Wszelkie pomysły mile widziane.

Kubass_87

Kurcze, ja mam kompletną pustkę w głowie, kiedy myślę o trójce. Nie mam pojęcia jakie zadanie może dostać Eric i szczerze mówiąc nie wyobrażam go sobie w żadnej grze typu: zerwać skórę z twarzy czy odgryźć sobie jądra. Myślę, że to będzie raczej kolejna męka psychiczna. No i jaką rolę odegra Daniel? Rany, w sumie jeśli Eric ma być pacjentem to czasowo 'trójka' powinna rozgrywać się zaraz po "dwójce". Ciekawe czy Danielowi odbiło? Mi odbiło. Niech ten film już będzie... albo lepiej nie...Chcę być cały czas przed, ale jednocześnie muszę wiedzieć:D Rany. Rany.

Williama

Eric przecież skończył swoją grę przegrywając z jigsawem. Amanda na końcu filmu mówi wyraźnie: game over

december_flower

Eric przegrał grę Jigsawa i został uwięziony. Ale z Amandą jeszcze nie grał. Przecież dostał wiadomość na kasecie. Wydaje mi się czy było tam zdanie: "I ty zostaniesz moim pierwszym pacjentem"? A to Game Over mogła wypowiedzieć:
a) w imieniu Jigsawa
b) bo scenarzyści chcieli zakończyć film w widowiskowy sposób. Jak dla mnie wyszło raczej groteskowo... z tym trzaśnieciem drzwiam na dodatek, ale mniejsza o to.

Kubass_87

"... and you are my first test subject" Sprawdziłam specjalnie dla Ciebie;)

Williama

roznie to mozna intepretowac, w kazdym razie moze sie okazac, ze nie zobaczymy Erica, jesli rezyserzy beda chcieli pojsc w innym kierunku, w co watpie.

december_flower

"roznie to mozna intepretowac" Można, można... ale jak się nad tym zastanowić to nie sądzę, żeby Amanda zostawiła Erica w tej łazience żeby sobie po prostu umarł z odwodnienia...
No i Eric oraz Daniel mają się pojawić w trójce. Oczywiście, można by założyć, że tylko jako "wspomnienia"... ale jednak myślę, że odegrają większe role. Pozdr