PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=271498}

Piła III

Saw III
2006
6,2 84 tys. ocen
6,2 10 1 83817
4,8 21 krytyków
Piła III
powrót do forum filmu Piła III

Chyba się zakochałam. Jestem tylko ciekawa co on tam będzie robił...? Myślę, że po tym jak zabił Xaviera, siedział zamkniety w sejfie, zabrano mu tatusia, widział mózg itd. może skończyć w szpitalu psychiatrycznym. No, ale mam nadzieję że troche inaczej się to skończy... Prześladuje mnie obraz Erica i Daniala, ojaca i syna padajacych sobie w ramiona. No, ale to nie Apartament.

Williama

Eric raczej prawdopodobnie powruci ale z danielem nieciekawie się zapowiada coś ma być że on uwolni ojca

Williama

padają sobie w ramiona *wyciąga chusteczkę*
dużo daniela i jakaś jazda to będzie dobrze

sylv_2

No dokładnie:D
Duuużo Daniela, bardzo duuużo, najlepiej niech Saw3 ma podtytuł: Życie Daniela Matthewsa przed i po spotkaniu z Jigsawem (uwaga! zawiera sceny erotyczne)

ocenił(a) film na 8
Williama

mam cos dla Ciebie Williama http://www.sawmovie.ca/gallery/specialfeatures/3.jpg [www.sawmovie.ca/gallery...]

YOUR_FAVOURITE_UNCLE

Och, dziękuję:) Tylko, że mam już ten obrazek i to w dodatku ruchomy:) w dodatkach na dvd, akurat w tym momencie Erik mówi, że w domu Jigsawa było pełno pułapek. Nieśmiały jest, gdzieś tam wzrokiem cały czas po ścianach lata:) OCH jakież to urocze, czyż nie?

Williama

Och i zapomniałam jeszcze dodać... on ma takie śliczne błękitne oczka i dwie blizny po ospie wietrznej na lewym policzku.
Och czyż to nie słodkie?