Chyba się zakochałam. Jestem tylko ciekawa co on tam będzie robił...? Myślę, że po tym jak zabił Xaviera, siedział zamkniety w sejfie, zabrano mu tatusia, widział mózg itd. może skończyć w szpitalu psychiatrycznym. No, ale mam nadzieję że troche inaczej się to skończy... Prześladuje mnie obraz Erica i Daniala, ojaca i syna padajacych sobie w ramiona. No, ale to nie Apartament.
Eric raczej prawdopodobnie powruci ale z danielem nieciekawie się zapowiada coś ma być że on uwolni ojca
No dokładnie:D
Duuużo Daniela, bardzo duuużo, najlepiej niech Saw3 ma podtytuł: Życie Daniela Matthewsa przed i po spotkaniu z Jigsawem (uwaga! zawiera sceny erotyczne)
mam cos dla Ciebie Williama http://www.sawmovie.ca/gallery/specialfeatures/3.jpg [www.sawmovie.ca/gallery...]
Och, dziękuję:) Tylko, że mam już ten obrazek i to w dodatku ruchomy:) w dodatkach na dvd, akurat w tym momencie Erik mówi, że w domu Jigsawa było pełno pułapek. Nieśmiały jest, gdzieś tam wzrokiem cały czas po ścianach lata:) OCH jakież to urocze, czyż nie?