Dziś ściągnęłam ten film z neta i obejrzałam... ehmmm , normalnie momentami prawie wymiotowałam i robiło mi się słabo... nie dziwie się tej zapewnionej opiece medycznej na kinowej przemierze.... skoro to jest na tyle ohydne na ekranie 17calowym to już nie chcę widzieć tego w kinie ;) Pozdrawiam
film jest totalnie beznadziejny, oglądąłem dość dawno (jak tylko pokazała się lepsza wersja od CAM w sieci) generalnie pierwsza część podobała mi sie najbardziej... może dlatego, że to było coś całkiem nowego... jeśli zobacze piłe IV lub nie daj Boże kolejne częsci to nie oglądne...
podsumowując, syf!
ja widzialam dwie pierwsze czesci i jakiegos wrazenia na mnie nie wywarly, nie wystraszylam sie tez za bardzo, Jestem ciekawa 3 ale nie wiem czy bede miala szanse obejzec jak cos to jezeli sobie sciagne, bo do kina mnie nie wpuszczą...
szczerze - film nie wywarł na mnie takiego wrazenia. Jak dla mnie była to kolejna niezbyt udana produkcja. Moze i momentami byly sceny troszki okrutne-ale to tylko film. Moze i jestem dziwna- ale ... jesli ma powstac 4 czesc, to mam nadzieje ze bedzie w niej wiecej pulapek i testow- i moze nareszcie przezyje jakis dreszczyk emocji ogladajac ten film.