Piła III

Saw III
2006
6,2 84 tys. ocen
6,2 10 1 83933
4,8 21 krytyków
Piła III
powrót do forum filmu Piła III

KATASTROFA

ocenił(a) film na 4

Film naiwny do granic możliwości. Głupawa fabuła, której zawilość jest jednym ze sposobów tuszowania jej ogromnych braków. Sceny są oczywiście brutalne ale przedstawione w sposób skandalicznie uproszczony, samo epatowanie krwią jest bardzo przyziemne, nie tak sobie to wyobrażałem. Scenariusz uproszczono co sprawia, że wszystko wydaje się płytkie i bez sensu. I nie zmienia tej opini fakt iż końcówka filmu rości sobie prawa do wyjaśnienia wszelkich zagadek jakie nazbierały się przez te trzy części Piły. Uznaję tą część Piły za najgorszą z trojga. Uważam Piłę 3 za film słaby i gardzę nim. Daję 5,5. Zawiodłem się, uważam że nie ta produkcja powinna mieć miejsca. Film dla prymitywów przez prymitywów w prymitywny sposób stworzony, nie dla ludzi normalnych, a tym bardziej młodzieży. Zdania nie zmienię. Życzę miłego oglądania.

ocenił(a) film na 8
Michail

A moze ktos byl za prymitywny by zrozumiec ten film ale coz nie wnikam...

PS. Fabuła nie jest naiwna a plastyczna... a to sprawia ze mozna domyslac sie wielu rzeczy, a czy trafi sie na prawde to pokaze nastepna czesc...

Michail

Szczerze mówiąc filmu nie oglądałem, ale napewno obejrze bo jestem fanem Saw'a. Ale zaczyna mi się nudzić głupie pokazywanie pseudo mądrości i wywższanie się z powodu,że nie spodobał się MI film:/