PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=271498}

Piła III

Saw III
2006
6,2 84 tys. ocen
6,2 10 1 83627
5,0 29 krytyków
Piła III
powrót do forum filmu Piła III

Nie da się ukryć, że Pan Układanka jest człowiekiem nieprzeciętnym. Proponuję wypisać wszystkie jego zdolności i talenty:
- Chirurg - potrafił włożyć kolesiowi klucz za oko, nie uszkadzając go w żaden sposób (nie licząc lekkiego zaczerwieniania) - Piła II
- Świetny konstruktor. Sam stworzył mnóstwo pułapek, które działają bez zarzutu. Pomijam fakt, że facet ma gdzieś z 60 lat i ledwo zipie. Z drugiej strony, zabaweczki mógł stworzyć za młodu, ale fakt faktem, mało kto jest aż tak zdolny.
- Zdolność do zdobywania wszelkiego rodzaju trucizn, broni, leków obniżających rytm serca itp, itd.
- Jest nieuchwytny. Porwał i uwięził sporą grupę ludzi, ale jakoś nikt nic nie widział, ani nie słyszał.
- Potrafi przewidzieć wszystkie kroki swoich ofiar i nigdy się nie myli.
- Wspaniały mówca.
- Posiada na własność jakiś ogromny magazyn, czy co to było (Piła III), dom otoczony metalowymi ścianami (Piła II), sprzęt komputerowy, kamery i inne akcesoria (nie mówiąc już o materiałach na pułapki), i chyba nie musi za to płacić, bo przypuszczam, że leżąc na łożu śmierci raczej nie pracuje.

To na tyle. Liczę, że zauważyliście jeszcze jakieś cudowne zdolności naszego bohatera.

ocenił(a) film na 10
Ann_16

CUDOWNY:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:!!!!!!!!!!!WSPANIAŁY...JEDYNY SWOIM RODZAJU:):)

ocenił(a) film na 6
magdagor

To ptak!!
To samolot!!
Nie!!
TO JIGSAW!!!

Ann_16

Nie jestem do konca przekonany czy Jigsaw jest 'chirurgiem', w/g mnie to Dr Lawrence (ofiara z pierwszej czesci) 'operowal' Michaela

ocenił(a) film na 3
xpe

tylko pojawia sie pytanie, czemu to Lynn robila w pile III operacje.. gdyby John mial doktora w szachu, ten sam by mu ja zrobil..

ocenił(a) film na 6
adunwad

ta jigsaw ma mnowstwo cudownych zdolnosci ...np zdolnosc do bycia psycholem
pozatym zadnym konstruktorem to on nie jest te "zabawki" wymyslila brygada
gosci z ekipy filmowej ... podobnie tez nie jest mowca dialogi nawet nie sa jego :P
zdolnosc to on ma jedna ,... jest aktorem

Avenger

To amerykańska odpowiedź na Rysia Lubicza. On już w latach 80-tych porywał swoich pasażerów i wciągał w jakieś dziwne gry.
Do tego miał wspólnika - Axemana czyli Jerzego Chojnickiego, który wozi do dziś w swoim samochodzi wielki topór.

ocenił(a) film na 3
Ann_16

A NA DODATEK JEST ON WYMYSLONA POSTACIA FILMOWA, KTORA POWSTALA ZEBY TAKIE DZIECI O ZANIZONYM POZIOMIE INTELEKTUALNYM JAK TY MIALY SIE CZYM JARAC ORAZ ZEBY ICH ZYCIE PRZYNAJMNIEJ Z ZEWNATRZ NIE WYDAWALO SIE NA PUSTE NICZYM KUBATURA MUSZLI KLOZETOWEJ.

O FILMIE NAPISZE NAJKROCEJ JAK TYLKO POTRAFIE

IT'S NOT ENOUGH CREEPIE FOR MY LIKING

ocenił(a) film na 1
Ann_16

Rozbraja mnie to do jakich wysiłków pseudo intelektualnych potrafi doprowadzić tak mało ambitny film.