PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=271498}

Piła III

Saw III
2006
6,2 84 tys. ocen
6,2 10 1 83817
4,8 21 krytyków
Piła III
powrót do forum filmu Piła III

jak juz słysze że ma być piła 4 szlak mnie trafia nie idzcie do kina na www.katz.ws znajdziecie film ale nie polecam bardziej brutalny tak bardziej krwawy tak bardziej żałosny też tak tylko kasa kasa kasa jeszcze troche i będzie piła 18 nasi wnukowie będa oglądać

Cygar

--- Jigsaw: Hello, Poland. Do you wanna play a game?

dziwne że ciebie szlag nie trafia jak widzisz "super filmy" naszych reżyserów.
idz lepiej na Pana Tadeusza i inne lektury szkolne, to "hity".

poza tym nigdy nie nakrecili aż 18 cześci jakiegos filmu.
kiedyś było duzo częśći "lodów na patyku" ale chyba nie porównujesz tego do SAW?

poza tym ciekawy jestem co widziałes na swoim monitorku, ciemność widzę, ciemność... żalosne.
na pewno zrozumiałeś też fabułę, jak nie to już wkrótce napisy będą:)

hoczk

Witam.
W sumie to ma chłop rację z tą komercją. Pierwsza częśc piły była czymś można powiedziec nowym. Dwójka już (kwestia gustu) była skopana. Nic nowego nie pokazali poza nowymi sposobami uśmiercania bohaterów (analogia "oszukac przeznaczenie"kolejne części??) Koleś nabija się z tego, że skoro będzie cz. 4 to pewnie jeszcz dłuuuugo będą starali się nabijac kasę na tym tytule. nawet świetna moim zdaniem seria hellraisera w końcu zaczęła nużyc powielanymi pomysłami. A swoją drogą nawiązując jego "monitorka", zawsze można podłączyc kompa do telewizora. Ja na przykład tak robię. Co prawda to nie kino gdyż tylko 32" ale obejrzec już jakoś się da . Pozdrawiam