Tak jak w temacie, jak myślicie, czy powstaną kolejne części Piły ? Czy wogóle chcielibyście aby powstawały ? Osobiście uważam, że wszystko będzie zależało od tego, jak sprzeda się 3 odsłona, i czy porducenci dojdą do wniosku, że opłaca im siędalej wałkować ten temat. Sam jestem fanem Piły, i nie mam nic przeciwko jej kolejnym częściom, jednakże jak ma to być kontynuacją w stylu- American Pie - gdzie po 3 fajnych częściach nakręca sie jakies kolejne gówna, pod tym samym tytułem, niemające żadnego związku z poprzednimi 3 częsciami, a jedynie w celu zrobienia kasy, to wole, żeby Piła zakończyła się po trzeciej odsłonie.
Ja jestem wielkim fanem filmów seri SAW,moja żona mówi,że jestem opętany przez ten film i jak dla mnie to mogłaby powstać następna część.
A więc nie jest osamotniony w moim uwielbieniu dla tej serii :) Zapomniałem zacytowac tutaj stronke horror.com.pl, na której znalazłem troche starego newsa, ale osobiscie o tym nie wiedziałem, a mianowicie:
"Jak donoszą wiarygodne źródła, wytwórnia Lions Gate stała się właścicielem adresów internetowych pod nazwami www.saw3.com, www.saw4.com oraz www.saw5.com!
Co to oznacza? Chyba nie trzeba nad tym długo myśleć. Wygląda na to, że doczekamy się jeszcze trzech kontynuacji tego kasowego przeboju."
Pożyjemy, zobaczymy :)