Mam pytanie bo nie wiem czy mam zle napisy przetlumaczone czy poprostu cos umknelo mi w filmie... Chodzi mi o to ze przez caly film mowa jest o tym że ten murzyn zabił syna Jeff'a a na samym koncu John gdy puszcza swoja kasete slyszymy, że to on sam sie do tego przyznaje... przecież Jigsaw sam mowil ze pogardza mordercami... o co w tym chodzi???
jednak to wina napisów... temat nieaktualny
W zlej wersji John mowi: "To ja jestem odpowiedzialny za śmierci twojego syna"
Powinno tam byc "To ja jestem odpowiedzialny za losy twojego ostatniego dziecka"
ale co za kretyn rozpoczyna temat od takiego zdania nie wiem czy wiesz ale tematy sa po to zeby sie dowiedziec czy film jest warty obejrzenia a nie po to zeby psuc ludziom caly film mogl przynajmniej napisac kto nie ogladal niech nie czyta.
Geniuszu dedukcji tematy sa poto by pytac i dostac od kogos odpowiedz... Temat wyraznie jest pytaniem a wiec kazdy idiota powinien sie domyslic ze reszta postow w nim zawartych jest odpowiedzia na niego... wiec ten kto nie ogladal poprostu nie czyta... GENIUSZU :/
Nie zgadzam się z tym, że jeśli nie oglądałeś , nie wchodzisz na forum. Zawsze staram się dowiedzieć co użytkownicy (szczególnie Ci z którymi mamy wspólne tytuły w "ulubionych") sądzą o filmie. Stopień brutalności, jak ciekawa jest fabuła, jak wypada na tle poprzednich części, czy może spełniać moje oczekiwania.
Kiedy pytasz o coś, co dotyczy tak szalenie istotnego wątku w filmie, piszesz po prostu w temacie ostrzegający "spoiler" i dopiero później zadajesz pytanie. Wtedy najłatwiej uniknąć nieprzyjemnych sytuacji.