Tej nocy w Wielkiej Brytani trzykrotnie wzywano do kin, bo ludzie mdleli, jedna osobe trzeba bylo zawiesc do szpitala. i poszlo teraz info po mediach, zeby ludzie bardziej wrazliwi tego filmu nie ogladali. Podaje to, chociaz jestem pewna, ze teraz wszyscy sie beda przechwalac, ze juz gorsze rzeczy widzieli.
wzywano POGOTOWIE ratunkowe do kin,( matko ciagle im za krotkie to sprostowanie, aaa kotki dwa, teraz??)
Nie dziwie sie że mdleja jak oglądałem krutka scenke jak babka miała za zadanie uratować Jigsawa to było ciekawie wycieła mu kawałek skury żeby bhyło widać czaszke i oczyściła miejszce tak żeby nie było krwi i wiertarką w głowie mu robiła dziury, ciekawe to było ale ja to oglądałem wycinek z wersji Cam także nie było dobrze widac a co dopiero jak będzie DVD wersja to ludzie będą mdleć ale Saw III jak to mówią jest to najobrzydliwsza wersja pod względem krwi i scen na których ludziom będzie sie robiło słabo, a jednak to była prawda.
a jak wyjdzie director's cut to dopiero będzie masakra, klatka po klatce oglądać ..... będą mdleli na widok samego słowa SAW 3
a zdanie "hello, do you wanna play a game" to juz sam nie wiem
Film już wyszedł tylko jescze go nie widziałęm żeby ktos go gdzies wstawił może na angielskiej stronce poszukam cos o nim i sie oaże czy jest taki dobry..........
Ciekawe czy będzie brutalniejsza od np. Man Behind The Sun lub Cannibal Holocaust.
aż tak brutalny nie będzie, przeczież przedewszystkim chodzi im o zarabianie kasy, i nie bedą aż tak podnosić granic wiekowych
ale coś mi sie wydaje że te omdlenia to taki chwyt twórców, żeby zareklamować film. Tak samo było z m. inn. z wymiotującymi ludźmi na The Blair Witch Project. Ale i tak czekam na film :)