Heh prosze was... 13 i 14 latkowie... co znaczy, ze film jest FAJNY? Nie denerwujcie sie kiedy ktos powyzej 18 roku zycia zacznie mowic, ze wasza psychika nie jest odpowiednio ,,rozwinieta'' do ogladania takich rzeczy... otuz sama mam nascie lat... i w 50% zgadzam sie z wypowiedziami moich ,,starszych kolegow i kolezanek'' ... w pozostalych 50 nie. Sadystyczne sceny etc etc wcale nie sa przyjemne... sa pelne brutalnosci itd... mlodzi lubia sie bac... no ale eh... z umiarem... zeby pozniej dziecko nie szlo trzesac sie ze strachu...Zaraz mnie ktos zjedzie, bo majac te swoje nascie lat... uzywam okreslen ; mlodzi, dzieci itd xD ... ok,a teraz moje sprzeciw... chcialam zauwazyc, ze nie kazda osoba w tym wieku ma tak slaba psyche... ;] ;] Mozna sprobowac... Pojdziesz do kina (jesli piszesz o sobie) ... badz wezmiesz ja do kina (jesli siostra czy ktos inny) wystracha sie... to najwyzej zmarnujesz troszke hajsu. Puscisz w domu... to sie wylaczy jak sie nie spodoba.
Dziewczyno o co Ci chodzi?? To co ty napisałaś nie da się zrozumieć napisz to po polsku a nie polskiemu !!
Żenada! Dziewczyno, żenada z Ciebie! Czytając to co piszesz, sama nie jesteś lepsza niż Ci "13 i 14 latkowie..."! Próbowałaś napisać coś mądrego, ale chyba Ci nie wyszło.
Moje kondolencje...
Ty za to masz chyba 17ście, choc poziom twojej wypowiedzi kwalifiuje cię do 6latków...I przestań sie tu wypowiadać bo ci rodzice wyłączą nesotrade na minuty...
czego tu nie rozumiecie? mimo swoich naście lat podała bardziej dorosła odpowiedz niż większosc z was, akurat ją popieram, pochwała sadycyzmu, przemocy i wyrywanych kawałków mięsa jest chore
Pięknie. Przeczytałem sobię wypowiedź MEli. Mam podobne zdanie. Przesuwam rolką od myszki w dół, aby zobaczyć jakie zdanie ma reszta. A tu niespodzianka i czytam, że wszyscy po niej jadą, bo niby jej nie rozumieją - nie podoba im się jak ona pisze. Za przeproszeniem, ale was chyba P0J?b@ł0. Czemu się jej czepiacie? I to pokazuje, że chyba nie ona jest tą głupią. Przypomniał mi się film, w którym facet chce pozbyć się taksówkarza o arabskich rysach, więc powala go na ziemię i krzyczy "Al kaida! Al kaida!". Na to tłum Amerykanów rzuca się na niego i rozszarpuje na strzępy...
to mialo byc smieszne bo cos ci nie wyszlo.
Ja mam nascie lat i zawsze po horrorach zygam ale i tak na nowo je ogladam.
Chcesz sie podniecic ze jak rodzice spali wlaczyles telewizor PO 8.OO i akura w telewizji leciala pila
Heh no i pojechali ;) Dziewczeta i chlopcy, panie i panowie (heh a moze na odwrot bo wezma mnie za feministke) Sama sie nie zrozumialam po tym co napisalam, ale z gory przepraszam mialam wtedy 14 lat. Nie rozumiem tak ostrej krytyki (zwazajac na to ze bronilam doroslych a nie malolatow). Piła nie nalezy do moich ulubionych filmow i wybaczcie w tej chwili - musze powiedziec, ze film troche rozni sie od innych horrorow brakiem sensu. To moje zdanie. :)
elo elo jestem dzieckiem neostrady (z tym ze mam ksk ;) pozdro 600
haha :D ŻAL ... myslalam, ze to slowko ze slangu opetanych emo dzieci juz wyszlo :) musze nadrobic nowosci :) widac nie moge nadążyć za swoimi rowiesnikami ;)
MEla "musze powiedziec, ze film troche rozni sie od innych horrorow brakiem sensu."
Tylko, że Piła to nie horror tylko thriller