PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=271498}

Piła III

Saw III
2006
6,2 84 tys. ocen
6,2 10 1 83817
4,8 21 krytyków
Piła III
powrót do forum filmu Piła III

co jest grane ??... Reżyser chyba ma zamiar pobić Mode na Sukces jeśli chodzi o liczbe odcików !! A założe sie że film bedzie jeszcze głupszy od swoich poprzednich części ...

A_Bit_Closer_To_Heaven

Jeśli ci sie nie podoba seria "Piła" to nikt cie nie zmusza do ogladania!

krzysztof_dudzik2

Fajnie, że będzie IIIcz. ale mam nadzieję, że będzie to ost. cz. Co za duzo to niezdrowo :P Trzy części będą ok.

A_Bit_Closer_To_Heaven

odpowiem ci jasno i wyraźnie kręcą trójke dlatego żebyś sie właśnei o to pytała!!!!!!!!!!!!!!!! ;) ale myśle że to bedzie ostatnia częśc bo co za dużo to niezdrowo niechcemy powtórki "piątku 13" (10 części ....) i pewnie im pomysłów zabraknie i zacznie sie robic to wszystko zbyt absurdalne żyby starzyło... pzdr

Akna_3

A coz to za pytanie w ogole? Wiadomo ze dla kasy.

A_Bit_Closer_To_Heaven

Chore gore ;]
Dla mnie nic specjalnego. Chcecie horrorów? Lśnienie, Koszmar z ul. Wiązów, Dziecko Rosemary. Piły horrorem nie można nazwać. To raczej... nie wiem. Ale niektórym się podoba, cóż.

Zdenio

Eeeee, 'Piła' to BARDZO lightowe 'gore' w porównaniu chocby do serii 'Guinea Pig' czy 'Man Behind The Sun' daleko nie szukajac! A czym bys to nazwal co? Pewnie melodramatem z elementami romansu....? A film jest przecietny, ja na pewno nie obejrze, chyba ze ktos znajomy sciagnie z neta:D

A_Bit_Closer_To_Heaven

Robia dla Kasy i zrobia kolejne 40 czesci jesli bedzie sie sprzedawac! ...Czy wszyscy tutaj sa jacys wsteczni? czy maja po 10 lat? po cholere takie durne tematy z durnymi pytaniami, ludzie zbyt osobiscie biora chyba niektore filmy do siebie.