PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=271498}

Piła III

Saw III
2006
6,2 84 tys. ocen
6,2 10 1 83821
4,8 21 krytyków
Piła III
powrót do forum filmu Piła III

NIgdy nie bylo, nie ma, oraz nigdy nie bedzie lepszego filmu od SAW III, gra aktorska Tobina tzw Jigsawa jest O_o nie da sie jej opisac słowami, oraz końcówka filmu, nieziemsko zadziwiająca.

THE BEST FILM 4 EVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!

ocenił(a) film na 3
zidane999

Nie przesadzasz?? Jest wiele lepszych filmów od Saw, ale jeśli chodzi o thrillery to jeden z najlepszych - tu musze sie zgodzic.
pzdr :D

zidane999

a ja się zgadzam z zidane999 ;)
może nienajlepszy to jest film ale super;)

ocenił(a) film na 8
zidane999

Najlepsza? lol...chyba zartujesz... to nie bylo wogole straszne...to bylo tylko obrzydliwe w niektorych miejscach, jak na horror to cienkie to bylo :(

ocenił(a) film na 5
ZajebistyNick

To nie jest horror :)

ocenił(a) film na 8
Eminem11_2

hehe widze ze nie wytrzymalas :) i dobrze... mi sie znudzilo powtarzanie ze to thriller :P

ocenił(a) film na 6
Makron

Celem autora tego tematu było tylko zdenerwowanie przecwiników tego filmu i tyle. Nie ma co się przejmować tą wypowiedzią.

ocenił(a) film na 10
zidane999

lol:P reasumujac zakladajac owy temat nie mialmem na celu wzbudzic ...wsrod przeciwnikow filmu... ale zachecic userow fw przez owy temat do refleksji etc ^_^;p;p

p.s. Zbliza sie niuniknione (SAW IV);]

ocenił(a) film na 6
zidane999

hmmm... to tak nie do końca Ci się udało;)

ocenił(a) film na 10
zidane999

ZGADZAM SIĘ W 100% Z TOBĄ :) ten film to arcydzieło :)

ocenił(a) film na 7
ja_paulinka

nie to nie jest arcydzieło, lubie ten triller bo horror to nie jest i nie mam zamiaryu po raz kolejny pisać dlaczego, bo poprostu mi sie nie chce. Jest niezły ale chyba dwie pierwsze częścui są lepsze jakoś bardziej mnie zaskakiwały hehe niż trójka. ale spoko 6/10 jak dla mnie

ocenił(a) film na 10
balerina

każdy ma swoje zdanie, więc proszę Cię zamknij sie i nie neguj mojego :/

nie wymagam od Ciebie tłumaczenia dlaczego Piła nie jest horrorem tylko thrillerem :| bo komentując akurat moją wypowiedź dochodzę do wniosku, że chcesz wytłumaczyć to właśnie mnie :|

ocenił(a) film na 10
balerina

każdy ma prawo do swojego zdania, więc proszę Cię zamknij się i nie neguj mojego :/

nie potrzebuję Twojego tłumaczenia dlaczego Piła jest thrillerem a nie horrorem, bo odpowiadając na mój zrozumiałam, że chcesz to wytłumaczyć właśnie mi... :|

ja uważam, że każda część Piły jest świetna i nie brakuje jej niczego do bycia arcydziełem kinowym... i to jest MOJE zdanie

ocenił(a) film na 10
balerina

no i sie powtórzyło :/ je*any filmweb :/

ocenił(a) film na 1
ja_paulinka

Jak na najlepszy film wszechczasów, ?arcydzieło? wręcz, to mocno niedopracowany.
Przykład?
Obroża lekarki:
7. kurki nie mają iglic ? więc nie mogą uderzyć w spłonkę;
8. spłonki i tak są już spracowane ? czyli naboje już były odstrzelone;
9. same naboje można prawdopodobnie wysunąć z mocowań ? nie mają zabezpieczeń poza obejmami na łuskach ? i po krzyku.
Dalej ? oblewanie kobiety zimną wodą przez minutę ? i zamarzła. Bzdura. Fizycznie i fizjologicznie niemożliwe.

ocenił(a) film na 4
zidane999

yyy... co?? zadziwiles mnie bo to dla mnie najgorszy horror jedyny na ktorym z takim wytesknieniem czekalam na koniec gdyz byl zawaliscie nudny poprzednie pily byly duzo lepsze nie fajne bylo mn ze byl tylko jeden bohater pokazywany potem on sie konczyl i byl nastepny a nie pare watkow na raz poza tym nudnawe to bylo moja siorka przysypiala ;)

ocenił(a) film na 5
zidane999

Po pierwsze, to nie jest horror, tylko thriller. Po drugie Jedynka była o NIEBO lepsza, ta część jest odrażająca, obleśne sceny nie pasują do klimatu filmu, a szczególnie zwykłe okrutne tortury, bez szansy na uratowanie... Po trzecie film jest schematyczny, można przewidzieć co się za chwile wydarzy na ekranie. Zakończenie jest lekko zaskakujące i tylko za to można dać max 6/10, ja dałem 5/10.

ocenił(a) film na 7
zidane999

Saw III jest rzeczywiście fajny, ale ośmielam się nie zgodzić, ze jest to najlepszy film wszechczasów.