Piła III

Saw III
2006
6,2 84 tys. ocen
6,2 10 1 83933
4,8 21 krytyków
Piła III
powrót do forum filmu Piła III

Witam. Film ogladnelem i oceniam na bardzo dobry ;) Lepszy od 2, podobny poziom jak 1. Zakonczenie spoko ale niemoge go zabardzo rozszyfrowac, Jigsaw powiedzial cos ze "mnie nie mozesz zabic" wiec co on zyje? Powiedzial jeszcze ze to on jest zamieszany w smierc syna Jeff'a, takze wie gdzie jest jego corka... Ale Jeff musi zagrac w gre... Ale skad Jeff ma sie dowiedziec jak Jigsaw nie zyje? :P Moze mi ktos to prosciej wytlumaczyc :P? Pozdrawiam

phantom116

;-)

Jigsaw stwierdzeniem "nie możesz mnie zabić" chciał dać do zrozumienia Jeff'owi że jeśli ten to zrobi, stanie się coś złego... i tak się stało- zabił Jigsawa, tym samym zabił swoją żonę. Przynajmniej ja tak to rozumiem.

Jigsaw nie żyje na pewno... jakoś nie chce mi się wierzyć, że powróci w czwórce z pozszywanym gardłem ;] Niemniej jednak Jeff musi odnaleźć swoją córkę- Jigsaw zapewne przygotował dla niego serię pułapek i zagadek z instrukcjami nagranymi na kasetach (zresztą tak jak zawsze to robił). Z pewnością wokół tego wątku będzie się kręcić 4 część... a Tobin Bell? O ile wystąpi w niej, zagra Jigsawa w jakichś wspomnieniach, albo krótkich wstawkach jak przygotowywał pułapki dla Jeffa.