Piła III

Saw III
2006
6,2 84 tys. ocen
6,2 10 1 83933
4,8 21 krytyków
Piła III
powrót do forum filmu Piła III

gdyby nie końcowka to by juz można nie zostawic suchej nitki na tym filmie. a i tak kolejny raz tortury itd itd po prostu kolejny raz to samo przez wiekszośc filmu sie nudzilem ogladajac podobne albo inne(nuuuuuda) wymyślne tortury. do jedynki nie ma co porównywać. Jezeli powstanie 4 a raczej powstanie to juz sie boje ze bedą tortury tortury tortury tortury idt i troszke fajniejsze zakonczenie mam nadzieje ze scenarzyści sie postaraja i zrobia cos w stylu jedynki ale raczej sie nie da Dlaczego?? a no ile to razy może smakowac odgrzewany kotlet tylko z inna sałatką(czytaj z aktorami). słaby (bez patrzenia w dwie poprzednie cześci) 3/10 a jak oceniać calość SAW 1,2,3?? miedzy 5 a 6 ze wskazaniem na 6

harris

a ja sie nie zgadzam, to właśnie końcówka była nudna i skomplikowana, a poza tym to każdy lubi inne filmy. Jeśli ciebie nie bawią takie filmy lub ich nie lubisz to nie musisz tego okazywać. Ja lubie piłę bo jest makabryczna i zagatkowa. Naprawde uwierz nic nie zmienisz pisząc że ten film jest nudny.Kto będzie chciał to oglądnie i sam oceni.

ocenił(a) film na 8
Bella_Lioness

Hmm zgadzam się ten film to nie jatka typu Hostel... tutaj pułapki ciachanie schodzi na drugi plan... najwazniejsza jest fabuła ktora jest pelna niedopowiedzen i zagadek... w przeciwienstwie do tarantinowskiej produckji ten film wciaga... Trójke uwazaja za zla głownie ci ktorzy nie ogladali poprzednich czesci... lub nic z nich nie wyniesli... trojka jest niezrozumiala takze z tego powodu gdyz od polowy filmu mamy same niedopowiedzenia i podejrzewam ze w Pile IV i tak na wszystkie nie poznamy odpowiedzi...