PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=271498}

Piła III

Saw III
2006
6,2 84 tys. ocen
6,2 10 1 83817
4,8 21 krytyków
Piła III
powrót do forum filmu Piła III

Kocham ta serie, ale 3 czesc nie wypadla zbyt dobrze. trzeba to wybaczyc tworcom filmu, widac ze obrali inny kierunek niz w poprzednich czesciach.
Mam nadzieje ze 4 odslona powroci na piedestal i znow bedzie blyszczec jak 1 i 2. Tak czy siak obowiazkowa pozycja ale tylko dla fanow tej serii.
Pozdrawiam

ReDevil_2

Szkoda tylko, że w kinach nie ma jeszcze piły III!! o lol koleś kogo ty próbujesz oszukać??
Jeszcze nie było premiery a ty już w kinie byłeś!!
żałosne!

ocenił(a) film na 7
pc108

Wiesz co jest żałosne??? To że nie umiesz spojrzeć kiedy była światowa premiera filmu, a nie każdemu chce się czekać aż producenci łaskawie wypuszczą coś na rynek i jeżdzą do zagranicznych kin.

pc108

Pan "PC" to dziecko neostrady, ten sam wpis w różnych wątkach, nie ma to jak słuchanie rydzyjka:)
Premiera była już dawno, a to że nie każdy mieszka w tym walniętym kraju nie oznacza że możesz innych wyzywać.
Najlepiej pisać: "lol, załosne, kiedy premiera, 2 część była słaba, ciekawe jak zakończenie, jak sciągnąć, gdzie, kiedy, czym to zrobić, porównywać do innych filmów chociaż tego się nie widziało i innych też ale kolega mojej mamusi widział lub słyszał od innego kolegi mojego przyjaciela matki ze strony ojca który jest kuzynem.... itd.

Był kiedyś taki kabaret, szło mniej więcej tak:
-Widziałeś ten film? (własnie go widział)
-Pewnie, super był (wcale nie widział), a pamiętasz muzę jak jechali samochodem?
- nie za bardzo
- to jak ty go ogladałeś, to wspaniały moment filmu, żałosny jesteś, idz jeszcze raz

I tak koles co nie widział filmu udowodnił że jest lepszym maniakiem filmów, wysmiał tego co ogłądał

Panie :PC: poczekaj se pan , lol, do przyszłego roku, yo? czaisz bazę, ziomal......

ReDevil_2

A może specjalnie pojechał do Stanów na premierę... :D:D:D:D hah!

ocenił(a) film na 7
Kozii512

Ojj lyse palki...a czy ktos mowil ze uzytkownicy Film web musza mieszkac tylko w polsce. Smiac mi sie chce jak z gory ktos zaklada ze ktos inny jest glupi i zalosny( tak jak wy o mnie). Mam dla was mala zagadke, taka na inteligencje. Gotowi? Ale ostrzegam bardzo trudna... .
Zwie sie on Redevil, i nie mieszka w Europie, wczesniej od innych oglada to co jest na topie. Czy teraz juz wiecie gdzie mieszka diabel?!
Pozdrawiam wszystkie palki :* :*

ocenił(a) film na 3
ReDevil_2

[troche spoilerowania - wytrwali nie czytac ] Niestey nie zgodze sie z Toba bo uwazam moim skromnym zdaniem ze byla 10000 razy lepsza niz czesc 2...
Caly czas trzyma w napieciu i pokazana jest w bardzo brutalny sposb duza ilosc "gier"..ale i tak scena operacji jest najlepsza i cale kino robi "oooooooooooo" i przestaje bys slyszalny odglos jedzenia popcornu :D:D
Koncowka troche przwidywalna , przynajmniej jej pierwsza czesc ;) ale caly film trzyma sie kupy i pozostawia kolejne pytania bez odpowiedzi.
Zgodze sie z Toba ze tworcy poszli w troche innym kierunku bo troszeczke przypomina "Hostel" i "Teksanska(ble ble ble ) : Poczatek" jesli patrzec na okrucienstwo , sadyzm i brutalizm.Wszyscy fani gore i shahu beda mieli niezly ubaw :).
Pozdrowienia dla widzow ogladajacych filmy w wuropejskich kinach :)
Za tydzien premiera "Prestige" Chrisa Nolana a w PL okolo polowy stycznia :D Kolejny powod by nie wracac ??:D

Laisreann

Zależy kto jakie ma wobec tego filmu oczekiwania.

A Piła II była bardzo ZŁYM filmem.

ocenił(a) film na 7
Laisreann

Hej mam jedno pytanko, jezli pozwolisz. Jak moge sciagnac Saw 3 na kompa. Probowalem juz kilka razy i posciagalem niby Pile 3 ale to byly calkiem inne filmy. Bardzo chce miec ten film na kompie, bo wbrew pozorom bardzo mi sie podobal i jestem fanem tej serii.
Jesli wiesz prosilbym o kontakt.
Pozdrowienia dla wszystkich fanow Sawwwwwwwwwwwwwwwww!!!!!!!!1

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
regedit

hoczk ssij pałe.
Jesteś taki tępy czy tylko udajesz?!
Premiera była. Racja ale:
W Europie chyba raczej nie było (tak przypuszczam)a co do wyjazdów:
Najprawdopodobniej musiał byś wyjechać do USA i tam oglądać. weź nie rób siary i nie pisz nic więcej. Jak chcesz coś napisać to pisz, ale ja nie mam zamiaru się kłócić z osobą na takim poziomie.

ocenił(a) film na 3
pc108

pc przesmieszny, zeby nie powiedziec zalosny, z Ciebie ziomek.. naprawde.. MISZCZ cietej riposty z Ciebie, gratuluje intelektu :) a tak apropos Twojego zdjecia - moze rzeczywiscie "pierdol" i nie rob, bo nedznie Ci to wychodzi.. pozdrawiam

pc108

bardzo inteligentna odpowiedz, nie powiem. dla was polaków to tylko "ssij pale" itp. niech BÓG ma ciebie w opiece....

to że ktoś mieszka/jest/był/jedzie do innego kraju nie oznacza że jest "tępy" - z tego co wiem forum FILMWEBU pozwala na wypowiedzi osób nie TYLKO Z POLSKI - mam rację?

Co w tym dziwnego że jestem w USA? moja odpowiedz była na twój post, ten z "lol" o premierze że nie ma, a ktoś widział - nie ma w Polsce, przypominam, pomijam sciągających:)
No pewnie musiałbyś wyjechac.

Ciekaw jestem jaki to twój poziom... pewnie musiałbym się położyc na ziemi żeby Ci dorównać intelektem, rozumiem i wiedzą, nie mówiąc już o sposobie wypowiedzi/słów.... mama wie że jej niepełnoletni synek z neostradą tak pisze? pewnie nie

hoczk

PC ty pusty idioto, a nie pomyslales ze gosciu mieszka w USA gdzie premiera miala juz miejsce?? Inteligencją nie grzeszysz łajzo, żegnam ozięble

ocenił(a) film na 3
pc108

Gosciu napisal ze mieszka w stanach, no nie?? Ja nie mieszkam, a film juz widzialem, zgadnij 'pc' jak to zrobilem? Jest taki program, zwie sie eMule...

exelero

Ej "exelero" jaką masz wersje tego SAW 3 z eMule'a? I czy masz napisy? Bo ja mam taką żenadę kinową i nic praktycznie nie widać. Tym bardziej scen w ciemnych pomieszczeniach (a w SAW 3 jest trochę takich scen).

PEACE!

ReDevil_2

Trochę was nie rozumiem. Czego wy wymagacie od filmów? Przecież to tylko film. Co prawda, trochę wnosi do rzeczywistości. Dla mnie osobiście film jest dobry wtedy, nie kiedy 100000 litrów krwi się polewa, tylko film jest dobry, jak jest inny, jeśli coś wnosi... Zaciekawia Cię, wtedy mogę powiedzieć, że film jest spoko. A filmy "Piła", "Piła 2", "Piła 3" są w mojej skali 10/10 dlatego, że nigdy nie widziałem podobnego pomysłu, może "Cube" ale ten film się chowa do SAW. Nie obejrzałem całego "Saw 3", tylko urywki, ponieważ mam tę kopię kinową i bez napisów, więc to trochę bez sensu, ponieważ 70% atrakcyjności filmu jest mówiona a nie pokazywana, ale jeszcze z miesiąc i obejrzę spoko wersję z dobrymi napisami.

PEACE!

ocenił(a) film na 7
ReDevil_2

Tak wogule to jestem rezyserem Saw 3 i prosze mnie nie wyzywac, bo specjalnie zepsuje Saw 4, na rzecz tego imbecyla PC. Wiec prosze fanow aby to sprawe jakos zalatwili bo inaczej SAW 4 bedzie tak tragiczne jak pan PC. Uwazaj PC, miej sie na bacznosci.

ocenił(a) film na 3
ReDevil_2

Mam wersje DivX i jest ok, napisy na eMule tez juz sa dostepne.

ocenił(a) film na 7
exelero

tzn gdzie?! podaj linka e2dk jesli mozesz...

ocenił(a) film na 6
exelero

exelero nie pleć głupot i nie rób ludzią złudnych nadzieji.Przeszukałem emule po najlepszych serwerach i nigdzie nie ma napisów do SAW 3 ;/

ocenił(a) film na 3
snakevf143

To kurna skad ja je mam, z kosmosu? Film sciagnalem 2 tyg temu i zadnych linkow nie pamietam, sorka i zycze powodzenia

ocenił(a) film na 6
exelero

napewno 2 tygodnie temu na emule byla SAW 3 (lol2)

bez komentarza i co moze jeszcze miales napewno do wyboru wersje z lektorem. Na zadnym z serwerow najnowszego emule nie ma napisow do SAW 3 , wiec wywnioskowac mozna z twojej wypowiedzi ze naprawde te napisy 2 tygodnie temu byly , ale teraz je ktos usunal (w co watpie (lol2)) albo to jest jaks marna prowokacja z twojej strony.Przypomne tylko ze ludzie na calym necie pilnie poszukuja napisow do SAW 3i ich nie moga znalezc, bo poprostu nikt ich narazie nie zrobil, a ty probujesz twierdzic ze sa i to w dodatku juz od 2 tygodni (lol) pozdro dla kumatych

ocenił(a) film na 3
snakevf143

Tak czy siak ja mam, a ty nie. Co sobie o tym myslisz to juz mam gdzies.