Piła III

Saw III
2006
6,2 84 tys. ocen
6,2 10 1 83933
4,8 21 krytyków
Piła III
powrót do forum filmu Piła III

Nuuuda...

ocenił(a) film na 4

e tam, nic wspanialego. Od początku wiedziałam, że 3 czesc to juz przesada ale sciagnelam bo chcialam zobaczyc w jaki sposob Jigsaw bedzie zabijal ludzi. Szczerze mowiac nic ciekawego nie zobaczylam. Obejrzalam ten film bez emocji. ale dobrze sie stalo ze to obejrzalam, przynajmniej wiem ze jak wyjdzie 4 czesc to nie ma sensu jej ogladac, przeciez to w kolko i to samo, tylko pulapki sie zmieniaja. nuuuuuda

ocenił(a) film na 10
Annamea

najśmieszniejsze jest to, że większosc z Was widziała ten film tyko kątem oka w bardzo słabej wersji kinowej która śmiga po sieci.... a ja się nie dziwię się, że sie nie podoba, bo jak może podobac się film, na którym nic nie widac... poczekaj może na aż będzie w polskim kinie... brak słów
no już taki debilizm, że ja nie moge. I nie mów mi, że masz dobra wersję bo takowej nie ma, po drugie nie uwieże, że oglądałaś go za granicą bo wielu ludzi tak się tłumaczy i nie chce mi się pisac do takich tumoków jak co poniektórzy... Wielka fanka sie znalazła, se ściągneła i obejrzała bo wytrzymac nie mogła.. jakbyś była fanką to byś poczekała do stycznia

ocenił(a) film na 4
maison

nie mówię że jestem fanka tego filmu ja chcialam go tylko obejrzec z ciekawosci aha i nie oglądałam filmu za granicą, mialam dwie wersje jedna byla ciemna ze nie wiem normalnia czarno ale druga byla taka na ktorej bylo widac co sie dzieje. przyznaje sie film ogladalam tylko katem oka bo za bardzo mnie nie ciekawil a z reszta te pulapki nie byly az tak zle tylko myslalam ze beda epsze owszem byly bardziej krwawe niz w poprzednich czesciach ale myslalam ze to bedzie jeszcze cos lepszego. nie pdodba mi sie fakt ze to juz 3 czesc bo dla mnie to lekka przesada...
także nie mów że to jakiś debilizm albo ze ludzie ktorzy mysla podobnie to tumoki bo kazdy ma prawo do wlasnego zdania
czytaj uwazniej bo nie napisalam tam ze jestem "Wileką fanka" tego filmu