Piła III

Saw III
2006
6,2 84 tys. ocen
6,2 10 1 83933
4,8 21 krytyków
Piła III
powrót do forum filmu Piła III

1 i 2 były świetne a 3 jest poprostu do bani!!! Jestem totalnie zawiedziona tym filmem i raczej odradzam oglądania go bo napewno wyjdziecie wściekli z kina, że wydaliście kase na bilet. Akcja zerowa, efektów żadnych, samo dno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 10
ewelajn89

To że Ty tak odbierasz ten film nie znaczy, że inni go tak odbiorą boże !!!!!!!! weź sobie włącz najlepiej obrady z sejmu i tam na pewno jest dużo więcej akcji :/

ocenił(a) film na 5
ewelajn89

ja wręcz przeciwnie zaskoczyłam sie bardzo miło... PIŁA 2 nie podobała mi sie natomiast 3 jest naprawde niezła, i polecam ja wszystkim którym nier chodzi tylko o lenie sie krwi tylko o jakieś podłóże psychologiczne.. czy jakos tak:DD

ocenił(a) film na 7
ewa46k

Wiesz co chyba raczej odwrotnie ponieważ, dla tych cvo cenią podłoże psychologicznewedług mnie najlepsza jest jedynka natomiast, trójka jest najbardziej krwawa z całej serii. Ogólnie film trochę rozczarowuje po świetnej jedynce i jeszcze lepszej dwójce.

ocenił(a) film na 8
ewelajn89

"To jest do baaaaniii!" takie slowa mogla wypowiedziec tylko jakas malo inteligenta lalunia...
1)akcja zerowa - no fakt, nie biega tu 20stu ludzi z giwerami miotajac olowiem na lewo i prawo.
2)efektów żadnych - hmm scena ze zlamaniem otwartym na krzyzu to tez jakies efekty nie... no ale tobie pewnie chodzilo o miecze świetlne takie jak w star wars... no fakt tez ich nie bylo.
3)samo dno - fakt pokazalas wlasnie nam jak ma wygladac najmniej inteligentny post.

PS. jesli masz mniej jak 13 lat daj znac... wtedy wykaze zrozumienie i zwroce honor :]

użytkownik usunięty
ewelajn89

No właśnie zgadzam się ze wszystkimi osobami, które wzieły udział w odpowiedziach na Twój post, każdy ma swoje zdanie i innym film może się podobać innym zaś nie, więc to nie zalezy od Ciebie, ale od ludzi, którzy są pewni, że może to być nawet niezłe, wiec takie posty nie zasługują nawet na uwagę, ale chciałam tylko napisać, że z niczym się tutaj nie zgadzam, nie uważam, że było mało akcji (zależy co masz na myśli) tak samo jak efekty specjalne czy "poprostu do bani" na pewno, gdy pisałeś ten post to miałeś "coś" na myśli, więc mogłeś to napisać inaczej byśmy zrozumieli twój tekst...