Piła III

Saw III
2006
6,2 84 tys. ocen
6,2 10 1 83933
4,8 21 krytyków
Piła III
powrót do forum filmu Piła III

Piła III jest do bani!

użytkownik usunięty

Moim skromnym zdaniem "Piła III" tak jak i jej poprzednie części to jedne z najgorszych filmów jakie kiedykolwiek widziałem, na 3 części prawie spałem!
Aż strach pomyśleć że będą kręcić kolejną cześć tego dennego filmu, jak dla mnie te filmy są daremne i tandetne....

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 7
Szlifara

luzuj człowieku każdy ma prawo do swojego zdania

ocenił(a) film na 8
emade24

Nie będzie mi tu śmieć herezji pisał!!! To porządne forum, znakomitego filmu, a jak się nie podoba to niech tu wogóle nie wchodzi!!!!!!!!!

Szlifara

Chyba twój dziadek był nazistą,a tata komunisą,skoro masz takie oceny ludzi,którzy mają inne zdanie o tym filmie.Powinieneś iść chyba do psychologa.Mnie także sie nie podbała cała ta seria.Jeszcze 1 cześć jest strawna i świeża.3 część to odgrzewane ,niesmaczne kotlety.Obejrzałem ten film z niesmakiem i już więcej żadnych nowych częsci piły.

ocenił(a) film na 10

Wiec, w czym jest problem człowieku.Jak uważasz, że wszystkie części są do "bani" to po co wogle ogladałeś kontyuacje, jak 1 ci sie niepodobała...dziwny jestes człowieku:))Piła to jest arcydzieło, czy sobie chcesz czy nie, i ktos taki jak ty napewno niewpłynie na zniechęcenie ludzi do obejrzenia tego świetnego filmu.

ocenił(a) film na 10

twoje zdanie jest rzeczywiscie bardzo skromne i daruj sobie ogólnikowe komentarze :| moze nie zrozumiales tego filmu... przezuc sie na komedie-moze w nich bedziesz widzial sens ;]

ocenił(a) film na 7
tyburski_kamil

"Wiec, w czym jest problem człowieku.Jak uważasz, że wszystkie części są do "bani" to po co wogle ogladałeś kontyuacje, jak 1 ci sie niepodobała...dziwny jestes człowieku:))"

z tym się zgodze ale żeby odrazu arcydzieło Piła to jeden z mojich ulubionych serii jeśli nie ulubiony ale żeby odrazu arcydzieło przesadzasz;p

ocenił(a) film na 10

No wiesz, chodziło mi o skale:)) 10 na 10(arcydzieło)

użytkownik usunięty

COOOOO???!!!!!!!PIŁA (każda jej część) jest najwspanialszym dziełem jakie kiedykolwiek widział świat!!!oglądałam po kilka razy,co jakiś czas i wcale mnie nie nudzi,i choć wiem,co się kiedy stanie,to zawsze trzyma mnie w napięciu i na mnie działa.KOCHAM TEN FILM!!!TO ARCYDZIEŁO!!!LEPSZEGO NIE BYŁO,NIE MA I NIE BĘDZIE!!!

ocenił(a) film na 10

Dobrze gada wódki jej dać!!! W pełni popieram twoje zdanie na temat piły jest najlepsza!!!

ocenił(a) film na 10

Dobrze gada wódki jej dać!!! W pełni popieram twoje zdanie na temat piły jest najlepsza!!!

ocenił(a) film na 10

Zgadza się - film totalnie do bani. Amerykańskie gówno, komercja i tandeta.
Brak jekiegokolwiek realizmu, pseudofilozofie, hektolitry krwii, megasadyzm. Po ch.. taki kwas.

kuzmo

Arcydzieło ?? Najlepsze filmy?? !! darujcie sobie takie teksty. Nie mówie złosliwie - poprostu nie wypada. Pierwsza częśc była nawet dobra - fajny pomysł ale niektóre wątki i aktorstwo męczyły. Dwójka - zabijanie bystrych jak mój czajnik amerykanów (nie obrażając mojego
fajnego czjnika) .......itp

Pozdrawiam koneserów :-)

kuzmo

A polskie filmy? jesli filmy amerykańskie to g.../kom... i tandeta, to jak nazwiesz polskie filmy? no chyba że bardzo ci sie podobają i ogladasz tylko rodzime produkcje.
realizm..... terminator/matrix/wladca pierscieni/piraci z karaibow - takie posty o realizmie tez piszesz o tych filmach?
pozostaje tobie Pan Tadeusz, tam to realizm jest:)

ocenił(a) film na 10
kuzmo

kuzmo, hahahahaha widać że Piły nawet nie oglądałeś, a jak już obejrzysz to powiedz mi w którym momencie widziałeś hektolitry krwi.

ocenił(a) film na 10

znając Was to oglądaliście ten film w domu... w jakości takiej jakiej krąży po sieci czyli jakosci do dupy. Nic nie widac.. ciemno wszędzie i na tej podstawie oceniacie film... to jest chore :| A wiadomo jak ktoś nie widzi dokłądnie, nie czuje tego napięcia, całej atmosfery filmu... szkoda słów

maison

Bronicie te filmy rękami i nogami , a twórcy bez namysłu by je wam ucieli :-) Oczywiście masz racje - wszytkie filmy oglądam w fatalnej jakości TC na komórce w plikach 2 minutowych - cięzko sie wczuć ;-)

ocenił(a) film na 10

Zastanawiam się czy na tym forum są same "dzieci neostrady"?? Dzieci kochane-to że nie rozumiecie tego filmu to nie znaczy,że jest głupi...
Jak skończycie 18 lat to idźcie do kina i oglądnijcie sobie drugi raz, a narazie to gramatyki i dodawania marsz!

ocenił(a) film na 3

dokładnie tak samo pomyślałam po obejrzeniu trójki, ale 1 i 2 podobały mi się bardzo. Na trójce też się wyluzowałam mniej więcej od połowy, pod koniec to już miałam ochotę wyłączyć... Za dużo retrospekcji, nawiązywanie do 1 jakby mieli już zakończyć serię, a jak zobaczyłam końcówkę to podobnie jak Ty pomyślałam "O nie! 4 to już nie chcę widzieć, aż strach pomyśleć co to będzie za dno...

użytkownik usunięty

Ludzie to jest chyba forum jak sądze to tutaj powinno się wyrażać swoje opinie, a nie wyzywać kogoś bo ma inne zdanie!, takie podejści świadczy tylko o braku kultury i brakach w wysławianiu się danej osoby! i proszę bez tekstów typu "skończ 18 lat" bo już skończyłem daaaawno temu i co jak co ale na filmach troszkę się znam, sam mam w domu kolekcje 700 płyt z filmami a wracając do filmu "Piła" to moim celem wcale nie było sprawienie żeby ktoś tego filmu nie oglądał!!! ponieważ jak to się mówi "o gustach się nie dyskutuje" i tak naprawde nie można powiedzieć o jakimś filmie że nie powinno się go oglądać, każdy film znajdzie na świecie swoich fanów!!!
Więc wyluzujcie troszkę!!!

Ja jeszcze nie miałem okazji oglądać trzeciej odsłony filmu piła. Jedynka bardzo mi się podobała za pomysłowość, muzykę i zaskoczenie. Druga część była trochę przekąbinowana lecz podobała mi się
Dzisiaj będe oglądał 3 część piły i nie wiem jak się do tego przygotować. Czy będzie mi potrzebna miska obok mnie? Odpowiem około godziny 21:00. Pozdrawiam

ocenił(a) film na 10

Ej koleś czy ten film Ci się będzie podobał czy nie i tak on jest już klasyką i nikt tego nie zmieni a szczególnie Twoje dziwne wypowiedzi ogólnie muszą być na tym świecie gorsze i lepsze filmy ale zaraz to nie powód aby po nich jechać z góry na dół każdemu się podoba co innego ... ja uwielbiam piłe3 a np. nie podoba mi się Chłopaki nie płaczą i nie powiem np. że to jest polskie tandetne gówno i, że tam nie ma nic śmiesznego każdy lubi co innego... :] kumasz czy nie? a i jak nie zrozumiałeś filmu to nie dziwne, że go nie skumałeś trzeba ogólnie lubić horrory :)

ocenił(a) film na 4
crazyyy

"czy ten film będzie Ci się podobał czy nie i tak on już jest klasyką"
PIĘKNE!!!
Że tak powiem, są ludzie którzy tak sądzą.
Oczywiście szanujemy ich

ocenił(a) film na 4

Nie no, ja rowniez nie zgadzam sie z tym ze "Pila 3" jest dobrym filmem. Ktos tu pisal ze trzeba dorosnac? No wybaczcie ale moim zdaniem nie ma tu do czego dorastac w tym filmie. Niby wielce skomplikowana fabula tego filmu jest tylko odgrzaniem przerobionych motywow z poprzednich czesci. Za duza schematyka tego filmu nuzy, a pomyslowosc zagubila sie gdzies meidzy kadrami. Zdecydowanie nie jest to film wybitny, choc poprzednie czesci byly znacznie lepsze. Jesli 4 czesc bedzie kolejna proba zyskania pieniedzy przez tworcow na samym tytule, to i ja rowniez mowie nie dla takiego filmu! Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 4

Nie no, ja rowniez nie zgadzam sie z tym ze "Pila 3" jest dobrym filmem. Ktos tu pisal ze trzeba dorosnac? No wybaczcie ale moim zdaniem nie ma tu do czego dorastac w tym filmie. Niby wielce skomplikowana fabula tego filmu jest tylko odgrzaniem przerobionych motywow z poprzednich czesci. Za duza schematyka tego filmu nuzy, a pomyslowosc zagubila sie gdzies meidzy kadrami. Zdecydowanie nie jest to film wybitny, choc poprzednie czesci byly znacznie lepsze. Jesli 4 czesc bedzie kolejna proba zyskania pieniedzy przez tworcow na samym tytule, to i ja rowniez mowie nie dla takiego filmu! Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 4

wujek_wietnam

Spójrzmy prawdzie w oczy. Film nie jest dobry, chociaż lepszy od kiepskiej dwójki:) Owszem jedynka mi się podobała, ale kolejne części do kitu. Właściwie poza wymyślnymi sposobami mordowania, w tym filmie prawie wszystko było przewidywalne:) A propo tego, że trzeba do tego filmu dorosnąć :) Powiem tak, trzeba chyba stać się gówniarzem, żeby uważać 3 Piły oraz gniot jakim była dwójka za arcydzieła:) Pozdrawiam serdecznie.