Piła III

Saw III
2006
6,2 84 tys. ocen
6,2 10 1 83933
4,8 21 krytyków
Piła III
powrót do forum filmu Piła III

Jestem świeżo po obejrzeniu maratonu z Piła w Multikinie, muszę przyznać,że jeśli obejrzy się te filmy jeden po drugim tomożna zauważyć wiele ciekawych rzeczy ja i niedociągnięć, no ale zbytnio się nie czepiajmy w końcu i tak film jest świetnie dopracowany. Muszęprzyznać że poobejrzeniu wszystkich części naraz trudno jest określić która jest najlepsza. Wszystko się trochę miesza :)Jeśli chodzi o 3 to jest dużo niedowmówień jak np. tajemnicza kobieta którą kochał Jogsaw albo koperta Amandy od Jigsawa albo dlaczego Jigsaw powiedział, że jest odpowiedzialny za śmierć dzieciaka ??? Jak zwykle film ma otwarte zakończenie ale już nie tak zaskakujące jak w poprzednich częściach :) Interesuje mnie jeszcze kilka kwestii z poprzednich części które zauważyłem. Fajne jest to że za każdym razem po obejrzeniu jednej z dwóch pierwszych części(a oglądałem ze cztery razy)można zauważyć coś nowego co interesuje albo wkurza :) Jak na przykłąd w pierwszej części na końcu kiedy żona doktora dzwoni na komórkę, gdyż jest jużbezpieczna a on nie może jej sięgnąć, czemu nie użyje np. koszuli, sam przecież mówił Adamowi na poczatku aby jej użył żeby sięgnąć odtwarzacza, trochę to takie śieszne, no ale cóż. Polecam taki maraton, na pewno jeszcze nie raz wubioresię na takie coś, pozdrawiam :)) Make your choice, live or die !!!!!