I to nawet bardzo :) Mimo iż wiadomo z końcówki iż jest to Trylogia, ale równie to bywa jeszcze pewnie coś wymyślą i może będzie Piła IV :P Ogólnie to mi się podobało,a le to nie było tak straszne jak się spodziewałam, ale okrutne i te wszystki gry, które zrobiła Amanda córka Jigsaw'a były bardziej okrutniejsze, ale jak wiadomo sama wpadła we własne sidła :)) okej więcej nie piszę bo jak ja się rozpiszę to będziecie już wiedzieć co się w danej sytuacji działo, a przecież chcę byście sami zobaczyli i ocenili :) Pozdrawiam :)
Dokładnie film niezły ale bywały lepsze, odnośnie jednego podobał mi sie ten element zaskoczenia w scenie z pistoletem(ale więcej nie powiem, nie zapeszam) i dobre było to jak na koncu sie wyjaśniło do kogo sie tyczył tekst "let's play a game" dla mnie 6/10 w porywach do 7 ;) to tyle.
Pozdrawiam =]
Mimo iż wiadomo z końcówki iż jest to Trylogia
to chyba inny film oglądaliśmy z końcówki wynika że będzie 4 część
Jak to? Przecież Jigsaw umarł i jego córka też, więc co nam daje do myślenia, że będzie kolejna część?
Ponownie przeglądałam Piłę tzn końcówkę i jakoś nie mogę do tego dojść...:) jeśli będzie jednak ta 4 część to ta historia będzie się kręcić w kółko, znów parę osób będzie pewnie uwięzionych i znów Mr. Jigsaw będzie toczył swoją grę na każdym z "uczestników", lub ten Jeff hmm... ciekawe :) ale osobiście to wolałabym, aby ta część (III)zakończyła "Piłę" i tak by było najlepiej, ale pożyjemy zobaczymy...:)
Ale Tobin Bell podpisał kontrakt na 4,5 część :) i wszystko jasne? :D Pozdrawiam fanów horrorów :P
No tak masz racje, ale różnie to bywa...kontrakt moze być, ale producenci mogą zrezygnować... nic nie wiadomo, chociaż wątpie by po 3 części Piły zrezygnowali jak mają taki utarg jaki był i podobno nadal jest w USA
Nie mogą zrezygnować z Tobina Bella :D ja kocham tego aktora ;) bez niego Piła to już nie jest piła :P on jest najlepszym psychopatą :]
heh no tak masz rację, ale tylko w filmie bo w realu to bym go nie chciała spotkać...:)