Piła III

Saw III
2006
6,2 84 tys. ocen
6,2 10 1 83933
4,8 21 krytyków
Piła III
powrót do forum filmu Piła III

Szukam maniaka piły który mógłby, w tym oto temacie, streścić w miare z wieloma szczegółami trzecią odsłone filmu... Bardzo jest mi to potrzebne... Z góry wilkie dzięki... 0~~~

ocenił(a) film na 8
_goftor_

A nie lepiej obejrzeć... Na necie jest dostępna wersja rmvb która zajmuje chyba z 300 MB... POZDRO :-)

Makron

Niestety wiem że niby lepiej, ale jest ale:
1. Mam taki wolny internet że dajmy na to filmweb otwiera mi się 5min, ale LoL
2. Nie mam od kogo pożyczyć - w mojej wiosce mało kto ma dojscia do filmów z neta
3. Jestem typem osoby która lubi wiedzieć co ogląda zanim to ogląda... moim zdaniem straszniejsze są wyobrażenia niż sam obraz, ale to tylko moja opinia...
4. Wiem ze jest wiele ludzi ktorzy mają takie same problemy jak ja i tak samo chca przeczytać streszczenie z różnych powodów
5. Wiem również że napewno jest kilku ludzi którzy potraktuja to jako wyzwanie i będą chcieli przedstawić film tak jak oni to widzielic... i podzielic sie swoimi doznaniami...
6. Przekonałem...?? To kto sie odważy napisać fajne streszczenie?? ;^]

Pozdro fszystkim PIŁAtom...

ocenił(a) film na 3
_goftor_

a oto streszczenie: był słaby, najsłabsza część hehehehehe

ocenił(a) film na 2
_goftor_

Tu masz opisy tej czesci,choc zasadniczo nie roznie sie ona od pozostalych:) http://3.pila.filmweb.pl/Pi%C5%82a+III+%282006%29,opisy,FilmDescriptions,id=2714 98
Ja ze swojej strony moge podac opis "Pily 4":
Jigsaw,choc zginal,to jednak zostawil pod poduszka,na lozu smierci,w tajemniczej szkatulce,krwia zapisany kod.Kolejni uczestnicy zabawy nawet nie domyslaja sie,ze jest to kod DNA Jigsawa,ktorego oczywiscie wskrzeszono z zaswiatow po to tylko,by mogl wraz ze swoja nieslubna coreczka(matka jest naturalnie Aneta K.,z ktora sympatyczny morderca zostali przyjaciolmi) kontynuowac swoja krwawa krucjate przeciwko calemu zlu tego swiata.Na koniec filmu,glowny bohater dowiaduje sie,ze...
Ale to dopiero w kolejnym odcinku telenoweli:)