Piła III

Saw III
2006
6,2 84 tys. ocen
6,2 10 1 83933
4,8 21 krytyków
Piła III
powrót do forum filmu Piła III

Przegięcie!

użytkownik usunięty

Jestem wielbicielką tego typu filmów więc mało który może mnie wzruszyć w swym okrucieństwie...jednak piła 3 to zrobiła. Myslę że ten film przekroczył granice okrucieństwa na które chce mi sie patrzeć. Poprostu oglądanie faceta którem wykręcają ręce nogi itd. nie sprawiało mi przyjemności wręcz przeciwnie..przewijałam to bo nie mogłam na to patrzeć..chciałam żeby ten biedny facet już przestał cierpieć i wkońcu wyzionoł ducha! MOże to ja sie zmieniam a moze poprostu filmy staja sie coraz bardziej chore! Moje nerwy chyba już wysiadaja:)Ostatnim filmem który wydawał mi się troszke przesadzony w swym okrucienstwie był Hostel ale szczerze powiem oglądało mi sie go jeszcze z przyjemnoscią czego nie moge powiedzieć o Pile! Nie chce tutaj nikogo prowokowac...jesli komuś film sie podobal i uwarza inaczej to ok..rzecz gustu:)Pozdrawiam!

ocenił(a) film na 7

jeden z nielicznych sensownych postów krytykujących Piłe 3 i za to chwała Ci;]

razi okrucieństwem? jest mnówstwo dużo bardziej chorych krwawy i obrzydliwych filmów

Piła to w sumie lajtowy gore

dziwi mnie właśnie oburzenie brutalnością
może jest tak ponieważ niektórzy ludzie pierwszy raz spotykają się z czymś takim

użytkownik usunięty
emade24

Myslę że podeszłam do tego filmu zbyt emocjonalnie:)zabardzo wczułam się w role tego gościa który tak bardzo chciał zemsty a na tego typu filmach raczej nie nalezy wczówać sie ani w role ofiar a tym bardziej oprawców:))pozdrawiam!

"Myslę że ten film przekroczył granice okrucieństwa"
polecam man behind the sun albo cannibal holocaust ;)

ocenił(a) film na 6

Camil dobrze pisz :-) Polecił ci jedne z najbardziej choooooorych filmów wszechczasów :-) Piła 3 to przy nich bajka na dobranoc.

ocenił(a) film na 6

Acha, ale te filmy co polecił Camil to są chore, ale mają jakąś fabułę. Z POJEBANYCH filmów bez fabuły świetnym rozwalaczem mózgu i nieludzko chorym filmem jest mało znana "Niku Daruma" :P:P:P

ocenił(a) film na 8

Chory? TO jest dla Ciebie chore? heh...no to mało widziałaś ;] seria Piły bardziej idzie w fabułe niż samo oklrucieństwo.Jeśli jesteś fanką horrorów to widać lekkich,bo porównując Piłe z np. z serią Guinea Pig to naprawde bajka ;]

użytkownik usunięty
Shrodis

Masz racje raczej jestem fanką lekkich horrorów i masz również rację w tym że Piła ma fabułe...ciekawy motyw itd. NIe przepadam za zbytnim okrocieństwem poprostu i tyle!Nie kręci mnie bezsensowne zarzynanie się a zbytnie okrucieństwo wygląda czasem w niektórych filmach wręcz komicznie...nie mówie tutaj o pile! Obejrzę z ciekawości polecone mi filmy:)pozdarwiam!

ocenił(a) film na 6

To lepiej nie ogladaj, skoro razi cię okrucieństwo, sam ogladałem to wiem co mówię, po "Men behind the sun" można naprawdę mieć koszmary po nocach - odradzam ściągania go jednostkom wrażliwym, natomiast polecam fanom "gore" którzy są juz przyzwyczajeni do takich scen, tak samo guinea pig i Cannibal holocaust.

ocenił(a) film na 6
Chris1985

A ten tego "Guinea Pig: Devil's Experiment" - dla mnie ten film to gówno. A nie jakiś mocny film "gore"

ocenił(a) film na 6

A Niku Daruma byłoby dla ciebie mocnym gore :-) MOżesz to sprawdzić, no chyba, że już oglądałeś. Takie mocno zwichrowane dzieło :-) Bez jakiejś skomplikowanej fabuły, więc gówno :-)

ocenił(a) film na 6
____10

"Niku Daruma" slyszałem o tym filmie, ale szczerze powiedziawszy, to nie spodziewałbym sie jakiejs rewelacji, słyszałem że to kiepska produkcja.

ocenił(a) film na 6

Kiepska, ale za to bardzo popier....na :-) Nawet chyba bardziej porąbane od Guinea Pig 2 :-) Ja sobie jutro może obejrzę(mam nadzieję) GP 2, a Niku Darumę, mam na płycie i nie chcę mi się zacząć oglądać tego syfu. Może mi porąbać psychę na kawałki :-)

ocenił(a) film na 6

Obejrzalem Guinea Pig 2 i nic w sumie szczególnego jak dla mnie :-) Atmosfera niepokojąca, ale poziom brutalności... przyzwyczaiłem się do takich widoków :-)