Wejdźcie na angielską wikipedię i wpiszcie saw 3. Będą tam pułapki. Czy ktoś będzie mógł przetłumaczyć treść wszystkich w skrócie? Za całe pomoce dziękuje
Pułapka troya chyba wiadomo na czym polega.. oprócz tego to pułapka z krucyfiksem, która polega na tym, ze kobieta jest przywiązana kończynami do krzyża? i każda część obkręcana jest o 360 stopni :/ Ojj, musi boleć...
Inna pułapka to zimny prysznic... Czyli pewnie śmierć poprzez wychłodzenie organizmu...
Twisting Crucifix :
Głowa, ramiona i nogi ofiary są przymocnowane do metalowej maszyny w kształcie krzyża.
Każda część może obracać się o 360 stopni, obracając przy okazji głowę , ramiona i nogi.
Ice Shower :
Ofiara jest zawieszona za ręce w chłodni i dwa pionowe słupy, opryskują ciało ofiary zimną wodą.
Body Chains - wiadomo
Intestines Pool :
Ofiara jest uwięziona na dnie wielkiego silosa (łańcuchem za szyje) i do tego silosa zaczynają wlewać się / wpadać (:D) kawałki płynne i stałe, pokrojonych świń topiąc go.
to w dużym skrócie.
No pułapki są spoko, tylko np ciekawe, jak typek przyczepiony za szyje do tego silosa ma się uwolnić :D, jak sądzicie?
To to mniej więcej wiedziałem ale i tak dzięki. Chodiło mi o te inne pułapki. Tam pod spodem są.
Siema!!Skoro jest tutaj forum o pulapkach to podajcie mi strone bo nie mam a chcialbym zobaczyc.Z gory dziekuje.Aha widzieliscie to??Niby ma powstac 4 czesc "piły" dla mnie to jest lekka przesada co o tym sadzicie??