Na początku (wszystki tym co to się dziwią ze w internecie mozna znaleźć filmy przed premiera polska)powiadam że oglądałem i w zasadzie mam do powiedzenia tyle ze The Saw 3 to szmira jakich wiele. Schemat fabuły ten sam co w pozostałych częściach, efekty (no chodzi generalnie o tzw "sceny drastyczne" nie robiace żadnego wrazenia (przynajmniej po oglądnięciu dwóch wcześniejszych części no i to nieszczesne zakoncznie, które przyznam że w pierwej pile było zarabiste zaś tu jest już naciągane i wogóle nieefektowne. Moze gdyby człowiek nie wiedział czego spodziewać się po filmie oznaczony jako "horror/thiler" to by się doszukiwał czegoś "głębokiego" ale tu ma zaskakiwac fabuła, "efekty" zakonczenie. No jak dla mnie dostaje pałe i to jeszcze z wykrzyknikiem za to że w zamiarze mają kolejną część! Pozdro
watpie czlowieku zebys widzial saw 3 albo poprostu sciagneles tak hujowa kopie ze sie nieda ogladac wlasnie wracam z kina Saw to jedna znajlepszych seri a 3 czesc jest rowinie dobra jak 2 pozostale a o fabule sie niemartw bo wszystki czesci sa zesoba zlaczone aby stworzyc jedna wielka fabule