Nigdy nie widziałem tak dobrej cześci jakiegokolwiek horroru, nawet Krzyk 3 to przy tej części Piły jest dziecinada. Doskonały jednym słowem. Mam małe braki ale nikt i nic nie jest doskonałe. Polecam, jeśli lubicie sie bac i wytrzymacie bez odwracania twarzy wszystkie sceny morderstw. Ocena to nic innego jak 9/10 (jak juz powiedziałem nic nie jest doskonałe)
"Doskonały jednym słowem"
"jak juz powiedziałem nic nie jest doskonałe"
No to doskonały czy nie ?? pomysl zanim cos napiszesz!!
I co to zanczy ,że film "wymianta" ?? :-) Może chodziło Ci o wymiatanie - to by sie zgadzało , sprzątaczka na mojej uczelni tez fajnie wymiata ale chyba jest lepsza od PIŁY bo nie da sie na nia patrzeć przez póltorej godziny bez odwracania twarzy !!
Pozdrawiam
Hmmm, chyba pomylily Ci sie filmy. Bo ten film jest tragiczny. O ile dwie pierwsze czesci mi sie podobaly (z tym ze druga juz srednio) to ta byla bardzo niedopracowana i brakowalo jej wiele do dobrego horroru. Widocznie tworcy serii wyraznie liczyli na to, iz pomysly z poprzednich czesci wystarcza aby przyciagnac widzow. Akcja jest zbyt przewidywalna i schematyczna, a zbytnio przesadzone sceny przepelnione brutalnoscia zamiast przerazac, najzwyczajniej nudza i nie zachwycaja. Wymyslnosc smierci nasuwa porownanie z seria "Oszukac przeznaczenie" - glupim, przereklamowanym horrorem dla glupich, niedojrzalych nastolatkow. Podsumowujac, milosnikom kina grozy nie polecam kolejnej czesci "Pily", poniewaz uwazam to za strate czasu. Pozdrawiam.