Wedlug mnie jak najbardziej mozna isc...film rewelacyjy...ale jak niepojdziesz to sie nie przekonasz;);)
według mnie warto film był super jak również wcześniejsze części.Jeśli 1 i 2 ci sie podobały to 3 też ci sie spodoba a jeśli nie oglądałeś wcześniejszych części to lepiej nie zaczynaj od 3 bo nic nie zrozumiesz ale przypuszczam że oglądałeś ;) film polecam...
napewno warto, lepiej oglądnąć w kinie, niż w domu.
W domowym zaciszu nie czuć tak tego napięcia... ;>
Szczerze mówiąc byłem żle nastawiony, ale jest to zdecydowanie najlepsza ze wszystkich części. Co prawda czasami brutalna ale to nie zmienia faktu że to jeden z najlepszych filmów jakie oglądałem.
nie zrobia lepszego filmu od pierwszej czesci :( tu to jest zenada. a jak ktos ogladal i byl ten moment z kolesiem w "lamiglowce" to mialem dosc, bo koles zastanawial sie tyle czasu czy wziac kluczyk ze tamtego czarnego juz wykrecilo prawie do konca :/ momentami ma sie ochote przewinac do przodu bo sie ciagnie i ciagnie. podsumowujac, lepsze od dwojki ale gorsze od jedynki. ciekawe jaka bedzie 4? na www.imdb.com napisali ze niedlugo w lutym zaczynaja zdjecia. pod koniec roku moze bedzie premiera (znowu okolice halloween?).
a co do mocnych scen to nic nie przebije serii: "Oblicza śmierci". jezeli ktos ma ochote na mocne sceny to polecam, tylko przygotowac sie na najgorsze...