Podobno w Wielkiej Brytanii 10 osób wylądowało w szpitalu na zawał, a ludzie wychodzili z kina w trakcie filmu.
Sam zastanawiam się czy obejrzeć. A Wam się podobała? Jakie są Wasze opinie?
Pozdrawiam!
Mi się nie podobał.
Jedna scena sprawiła, że po prostu było mi niedobrze. W dodatku zakończenie było takie, żeby zrobić kolejną część i to przeciąganie na siłę...:/.
Czy ja wiem czy tylko po to... "Piła" miała już tyle niedopowiedzeń że i bez tego zakonczenia spokojnie moglaby powstac 4 czesc...
Bardzo fajna ogólnie! ZAkończenie może nie aż tak bardzo zaskakujące jak zawsze, ale naprawde warto zobaczyć! SAm nie mogłem się doczekać i przyznam, że trochę się obawiałem, że ta część mnie zawiedzie, ale na szczęście jest genialna jak poprzedniczki. Polecam!
watpie zeby powstala 4 czesc...jigsaw nie zyje wiec jaki bylby sens nagrywania kolejnej czesci...jedyna osoba ktora przezyla nie wpadlaby na taki pomysl i nie ocenialaby swiata jak sam "morderca"...film jest spoko ale zeby oceniac go zle z tego powodu ze bylo komus niedobrze podczas ogladania to swiadczy tylko o jednym...ze sie do takich filmow nie nadaje dana osoba...i tak pozostawie swoja wypowiedz...film warto obejrzec...
http://www.filmweb.pl/topic/537940/Ogl%C4%85danie+%22Pi%C5%82y3%22+mo%C5%BCe+by% C4%87+niebezpieczne%21.html
Po pierwsze raczej będzie IV część. Jingsaw nie żyje, ale jest Amanda.
Po drugie z tymi zawałami to wyolbrzymienie. Czy nie kusi was obejrzenie filmu, po którym, jak słyszeliście z "wiarygodnych" źródeł, zanotowano omdlenia, zawały, histerie i inne tragedie? No właśnie.
Po trzecie, dobry chwyt marketingowy ;]]]
Prosiłbym o nie zabieranie głosu w danym temacie przez osoby które nie mają zielonego pojęcia o fabule tego filmu....
Jigsaw nie żyje - to jeszcze kolega jakis mógł powiedziec dla Ciebie, ale Amandy także nie ma, gdyż także została zabita!!!! wiec jej nie ma!!!!!!
a zawały - jak chodzą emeryci lun meherowe berety to czemu sie dziwic