Piła III

Saw III
2006
6,2 84 tys. ocen
6,2 10 1 83929
4,8 21 krytyków
Piła III
powrót do forum filmu Piła III

Wczoraj oglądałem "Saw3" i jest to najlepsza częśc z tej "trylogii" chodz 2 poprzednie tesh wymiatały,poprostu jest to najlepszy film na świecie i polecam go każdemu kto lubi takie kino :)No a szczerze to zaskoczył mnie koniec 3 części,ale to chyba dobrze :D (SAW RULLEZ)

ocenił(a) film na 10
head35

Siemka, powiem ci że ja jestem fanem saw'ów i nie mogę się zgodzić że 3 część jest najlepsza, gdyż czasami naprawdę poważnie przynudza, ja dałem tej części 10/10 ale nie jestem w stanie powiedzieć że jest najlepsza. Pomysl następnym razem co piszesz, bo pewnie jak znam życie to większość filmwebowców mnie poprze. Pozdro

ocenił(a) film na 10
head35

Siemka, powiem ci że ja jestem fanem saw'ów i nie mogę się zgodzić że 3 część jest najlepsza, gdyż czasami naprawdę poważnie przynudza, ja dałem tej części 10/10 ale nie jestem w stanie powiedzieć że jest najlepsza. Pomysl następnym razem co piszesz, bo pewnie jak znam życie to większość filmwebowców mnie poprze. Pozdro

ocenił(a) film na 10
Djjawa_zDG

niestety niemoge sie zgodzic z waszymi komentarzami dla mnie cala seria jest zajebista i rowna sobie

ocenił(a) film na 6
head35

Napiszcie co takiego zajebistego było w 3(z wyjątkiem zakończenia) bo nie zauważyłem...

psycoma

powiedzcie mi, co takiego jest `dobrego` jest w zakonczeniu trojki, bo nie zauwazam tam nic nadzwyczajnego?