Wczoraj oglądałem "Saw3" i jest to najlepsza częśc z tej "trylogii" chodz 2 poprzednie tesh wymiatały,poprostu jest to najlepszy film na świecie i polecam go każdemu kto lubi takie kino :)No a szczerze to zaskoczył mnie koniec 3 części,ale to chyba dobrze :D (SAW RULLEZ)
Siemka, powiem ci że ja jestem fanem saw'ów i nie mogę się zgodzić że 3 część jest najlepsza, gdyż czasami naprawdę poważnie przynudza, ja dałem tej części 10/10 ale nie jestem w stanie powiedzieć że jest najlepsza. Pomysl następnym razem co piszesz, bo pewnie jak znam życie to większość filmwebowców mnie poprze. Pozdro
Siemka, powiem ci że ja jestem fanem saw'ów i nie mogę się zgodzić że 3 część jest najlepsza, gdyż czasami naprawdę poważnie przynudza, ja dałem tej części 10/10 ale nie jestem w stanie powiedzieć że jest najlepsza. Pomysl następnym razem co piszesz, bo pewnie jak znam życie to większość filmwebowców mnie poprze. Pozdro
niestety niemoge sie zgodzic z waszymi komentarzami dla mnie cala seria jest zajebista i rowna sobie
Napiszcie co takiego zajebistego było w 3(z wyjątkiem zakończenia) bo nie zauważyłem...