Piła III

Saw III
2006
6,2 84 tys. ocen
6,2 10 1 83933
4,8 21 krytyków
Piła III
powrót do forum filmu Piła III

Zaczęłam oglądać Piłe III wyłączyłam na dobre w momęcie jak gościu wyrywał sobie z ciała te łańcuchy. Moim zdaniem to nie jest horror to jest film MAKABRYCZNY zostal stworzony chyba tylko po to aby dostac jakiegos obrzydzenia itp. Na kazdym kroku sceny przesiąkniete sa strachem, krwia itp. Stanowczo NIE POLECAM!!! Chyba że ktoś jest lekarzem i wyrywanie, odcinanie skóry i potoki krwi nie robia na niego żadnego wrażenia.

ocenił(a) film na 10
Miss_Impossible

No coś ty!!! ten film jest tak makabrycny tylko przez jakies pierwsze 20 min!! :D a tak to potem mozna sie posmiac :D:D

ocenił(a) film na 8
Natalia__

fakt, może z brutalnością przesadzili, chyba nie o to miało chodzić w tym filmie...

Jednak uważam, że jest dobry.

Miss_Impossible

zgadzam się z tobą Miss.Impossible. Mnie na przykład przeraża nie tylko drastyczność tych scen ale również maska Jigsawa. Jest przerażająca.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
barca150

Nie no ja przepraszam...

Idziecie na HORROR, a nie podoba wam sie jak gdzieś tam spadne kropla krwi/komuś oderwą ręce i wsadzą w zad?

To jest horror gore i w tej roli sie sprawdza calkiem nieźle. Jednak generalnie, film pt. "piła 3" jest filmem niszowym. Ani razu sie w tym filmie nie bałem. Cała zabawa reżysera z widzem polega na przesuwaniu granicy obrzydzenia :/ Dozylismy czasu, gdy publiczne egzekucje dla ludu ustąpiły miejsca hollywoodzkim superprodukcjom.

ocenił(a) film na 8
Miss_Impossible

Aah tam... według mnie wszystko jest tak jak powinno być. Tęskno mi bło za krwią. Może to dlatego :). Nie zawiodłem się na filmie w ogoole. Spełnił moje oczekiwania... Był równie zaskakujący jak poprzednie części.

Pozdro

ocenił(a) film na 10
Miss_Impossible

No z tymi łańcuchami to przegięli. Już połowa sali chciała wyjść... Ale po pierwszych 20 minutach sie zrobilo nawet fajne i już nie było straszne :)

ocenił(a) film na 10
Miss_Impossible

Nic ochydnego pokazane nie było, ochydny był sam pomysł, mnie tam to nie obrzydziło, tak samo jak nic innego w tym filmie.
Po za tym to jest horror, chyba logiczne że będą tam przerażające sceny.
Ale żeby maski sie bać to w ogóle, mówić, że horror okropny jest bo maska jest straszna, tak właściwie to to jest kukła nie maska :/
Może lepiej przeżucić sie na smerfy?

ocenił(a) film na 7
Toxic

zgadzam się z Toxic po co oglądać taki film skoro ktoś boi głupiej kukły????:}

ocenił(a) film na 7
emade24

hehehehehe no ale moze go przeraża no spokojnie:) ja juz bym powiedział bardziej ze maska tej świni w której amandabiega jest gorsza:P bo zawsze wyskakiwała w takich głupich momentach:P chociaz juz po 2 czesci w 3 za kazdym razem spodziewałem sie ze wyskoczy amanda w masce świni i ta sie działo wiec luzz świnka juz nie przeraza:P hehe