Piła III

Saw III
2006
6,2 84 tys. ocen
6,2 10 1 83933
4,8 21 krytyków
Piła III
powrót do forum filmu Piła III

dzisiaj zobaczyłem pile 3 i muszę powiedzieć ze film jest doby ale spodziewalem sie czegos wiecej, a koncówka juz nie jest tak zaskakująca jak w pozostalych częsciach... 6/10

ocenił(a) film na 7
beckham777_1989

Ja też zobaczyłem ją dzisiaj i zgadzam się z Tobą.
Najnowsza część, mimo, że nie w tym samym stopniu co poprzedniczki, nadal trzyma w napięciu. A co do końcówki... W jedynce byłem zszokowany zakończeniem, po prostu totalne porażenie. Końcówka dwójki także była wysokich lotów. A jak sprawa się ma jeśli mowa o części trzeciej? Hmm... Jakoś tak mi przeleciała. Nie zrobiła na mnie wrażenia. Oczekiwałem kopniaka, czegoś lepszego, szokującego, miażdżącego, a tu dupa.
Tak sobie w ogóle myślę, że twórcy chcieli, za pomocą SPOREJ dawki brutalności, odwrócić uwagę widza od kulejącej fabuły. Jest to chyba najbardziej krwawa część, ale nie zyskała dzięki temu na klimacie. Brakuje mi tego logicznego majstersztyku i odnoszę wrażenie, że fabuła została wymyślona na siłę.
Chyba się trochę zawiodłem, ale mimo tego, czas, który poświęciłem na obejrzenie, nie uważam za stracony.
Krwawy i generalnie w porządku obraz, któremu jednak czegoś zabrakło. Nie kopie, ale na pewno obrzydza.
7/10