PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=271498}

Piła III

Saw III
2006
6,2 84 tys. ocen
6,2 10 1 83821
4,8 21 krytyków
Piła III
powrót do forum filmu Piła III

Ten film jest beznadziejnie głupi. Pełen bezsenstownego brutalizmu i coraz to nowych pomysłów na masakrowanie i torturowanie ludzi. Nie udało mi się w nim dostrzec żadnego przesłania.Zdecydowanie odradzam

ocenił(a) film na 9
Mateusz_27

To twoja opinia. Ja te dzieło przyjąłem jako film, nie jako brutalizm. Wyjdź na ulicę po odpowiedniej godzinie też mogą Cię brutalnie torturować lub zabić! Takie filmy w XXI wieku nie powinny budzić żadnych emocji po tym filmie. Po prostu obejrzałem i już, był fajny, albo i nie. Pozdrawiam

ocenił(a) film na 1
Zielok_3

Oczywiscie, że to moja opinia i nie chcę jej nikomu narzucać. Obejrzałem wczoraj ten film i potrzebowałem jakoś wyrazić swoją opinie bo zawiodłem się na nim bardzo w porównaniu do pierwszej części, która mi się bardzo podobała.
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 8
Mateusz_27

Po pierwsze po samych plakatach wiadomo jak bedzie... jesli chodzi o brutalne sceny, wiec jesli sie czegos takiego nie lubi to sie nie oglada film taki mial byc... ale tu chodzilo o zrobienie czegos w rodzaju SIEDEM... moze te filmy za wiele wspolnego nie maja ale tak mialo byc... w siedem tez mamy troszke scen drastycznych i obrzydliwych tyle tylko ze to juz raczej sa nieboszczyki a w pile jest pokazane jak nimi sie staja :P przeciez ten grobasek ktory byl siny z gownem pod soba za apetycznie nie wygladal... chociaz w siedem pułapka typu "Rżnij mnie" rozwaliła mnie na maksa ;) Ale jak juz pisalem te filmy sa jednak rózne i nie bede ich dalej porównywal... Natomiast uwazam ze Piła bardzo fajnie połaczyła thriller z kriminałem i gore... w porównaniu z Hostelem to jest zaje... fajny film... z reszta jesli chodzi o swoj gatunek to tez go bardzo cenie... I jesli ktos ma dylemat Piła czy Hostel... z cala stanowczoscia radze obejrzec Piłe a o Hostelu zapomniec...

ocenił(a) film na 9
Makron

dokładnie się zgadzam z przedmówcą (ale tak w nawiasie Hostel nie był zły :))