Totalny gniot. Co ten film ma w sobie? Autorzy pokazali tylko jakieś obleśne debilne pułapki, które tylko wywołują obrzydzenie, a fabuła? Film w ogóle nie trzymał w napięciu tak jak pierwsza część. Był po prostu nudny. Przesycony przemocą dla 15latków. Takiego gniotu dawno nie widziałem!
Ten film był obleśny i brutalny ? Znam znacznie gorsze. Piła 3 to bajeczka dla dzieci :P W porównaniu z taką np. mało znaną Niku Darumą, to nic. Najobleśniejsze i najbrutalniejsze filmy są najmniej znane :P i są japońskie... oraz oczywiście zakazane w wielu krajach na świecie :P Piła 3 to nie jest jeszcze coś rzeczywiście brutalnego... oglądałem 3 i raczej mną nie wstrząsnęła. Mogła najwyzej trochę potrzymać w emocjach bo to horror... ale też gore :P
To z porównaniem do japońskiego gore to faktycznie nic (przy czym Japońskie gore jest już dla mnie zbyt brutalne :P), ale jak ktoś nie ogląda takich filmów, to może mu się wydać to brutalne.
to nie jest dyskusja na temat czy był brutalny czy nie (tym bardziej, że nie użyłem samego tego słowa, a porownania do kina azjatyckiego nie jest dobre, bo mowa o kinie komercyjnym, ktore mozemy obejrzec w naszych kinach) post jest wyrazem dezaprobaty dla tak beznadziejnego filmu jakby jest PIŁA III.