Piła III

Saw III
2006
6,2 84 tys. ocen
6,2 10 1 83933
4,8 21 krytyków
Piła III
powrót do forum filmu Piła III

co za SZMIRA!

użytkownik usunięty

Totalny gniot. Co ten film ma w sobie? Autorzy pokazali tylko jakieś obleśne debilne pułapki, które tylko wywołują obrzydzenie, a fabuła? Film w ogóle nie trzymał w napięciu tak jak pierwsza część. Był po prostu nudny. Przesycony przemocą dla 15latków. Takiego gniotu dawno nie widziałem!

ocenił(a) film na 6

Ten film był obleśny i brutalny ? Znam znacznie gorsze. Piła 3 to bajeczka dla dzieci :P W porównaniu z taką np. mało znaną Niku Darumą, to nic. Najobleśniejsze i najbrutalniejsze filmy są najmniej znane :P i są japońskie... oraz oczywiście zakazane w wielu krajach na świecie :P Piła 3 to nie jest jeszcze coś rzeczywiście brutalnego... oglądałem 3 i raczej mną nie wstrząsnęła. Mogła najwyzej trochę potrzymać w emocjach bo to horror... ale też gore :P

____10

To z porównaniem do japońskiego gore to faktycznie nic (przy czym Japońskie gore jest już dla mnie zbyt brutalne :P), ale jak ktoś nie ogląda takich filmów, to może mu się wydać to brutalne.

ocenił(a) film na 6

Hehe. Pewnie tak. Piła 3 w sumie brutalna bardzo nie jest.

użytkownik usunięty
____10

to nie jest dyskusja na temat czy był brutalny czy nie (tym bardziej, że nie użyłem samego tego słowa, a porownania do kina azjatyckiego nie jest dobre, bo mowa o kinie komercyjnym, ktore mozemy obejrzec w naszych kinach) post jest wyrazem dezaprobaty dla tak beznadziejnego filmu jakby jest PIŁA III.