Piła III

Saw III
2006
6,2 84 tys. ocen
6,2 10 1 83933
4,8 21 krytyków
Piła III
powrót do forum filmu Piła III

co zo koszmar!

ocenił(a) film na 1

co to za ku... pierdol... film w którym jedyną uciechą jest sprawienie bólu i rozerwanie człoweika na strzępy, psychiczny horror! tacy młodzi ludzie oglądają takie filmy a zas potem idą na ulice zabijac, nie nie i jeszcze raz nie dla tego filmu!

marekpic

zgadzam się z Tobą w 100%!! nie masz pomysłu na dobry film a chcesz zarobić kasę? - postaw na "krwawość," a widownia zawsze się znajdzie (głównie właśnie młodzi ludzie, którzy są chłonni jak gąbki i, dla których oglądanie narzędzi tortur w akcji to czysta przyjemność). ten film nie powinien był powstać! jest obsceniczny, przeładowany nieuzasadnioną przemocą i pseudo-filozoficznym bełkotem głównego bohatera, którego zwyczajnie nie da się słuchać. o ile pierwsza część piły była ciekawa (bo pomysł był świeży), ta jest po prostu żenująca. odradzam oglądanie tego krwawego syfu!!!!!

ocenił(a) film na 7
angry_candy

to po cholere oglądałeś chyba że się wypowiadacie bez wcześniejszego oglądnięcia i oczywiście ten film to tylko flaki i krew fabuły za grosz
nawet dialogów nie było tylko ból i bezpodstawne cierpienie

ocenił(a) film na 1
emade24

jeśli to było do mnie, to hmm odpowiem ci ze w sieci krąża już całkiem dobre wersje tego filmu;)

ocenił(a) film na 3
marekpic

Etam, do kina się kopsne, co by na dużym ekranie porozkoszować się tryskającą juchą i wesoło walającymi sie tu i ówdzie trzewiami(mniam);)
PS. Ja od dziecka oglądam krwawe horrory i jakoś nikogo jeszcze nie pobiłem;)

ocenił(a) film na 3
marekpic

Ghe ghe, ale nawiedzony ziomal z ciebie;)