co to za ku... pierdol... film w którym jedyną uciechą jest sprawienie bólu i rozerwanie człoweika na strzępy, psychiczny horror! tacy młodzi ludzie oglądają takie filmy a zas potem idą na ulice zabijac, nie nie i jeszcze raz nie dla tego filmu!
zgadzam się z Tobą w 100%!! nie masz pomysłu na dobry film a chcesz zarobić kasę? - postaw na "krwawość," a widownia zawsze się znajdzie (głównie właśnie młodzi ludzie, którzy są chłonni jak gąbki i, dla których oglądanie narzędzi tortur w akcji to czysta przyjemność). ten film nie powinien był powstać! jest obsceniczny, przeładowany nieuzasadnioną przemocą i pseudo-filozoficznym bełkotem głównego bohatera, którego zwyczajnie nie da się słuchać. o ile pierwsza część piły była ciekawa (bo pomysł był świeży), ta jest po prostu żenująca. odradzam oglądanie tego krwawego syfu!!!!!
to po cholere oglądałeś chyba że się wypowiadacie bez wcześniejszego oglądnięcia i oczywiście ten film to tylko flaki i krew fabuły za grosz
nawet dialogów nie było tylko ból i bezpodstawne cierpienie
jeśli to było do mnie, to hmm odpowiem ci ze w sieci krąża już całkiem dobre wersje tego filmu;)
Etam, do kina się kopsne, co by na dużym ekranie porozkoszować się tryskającą juchą i wesoło walającymi sie tu i ówdzie trzewiami(mniam);)
PS. Ja od dziecka oglądam krwawe horrory i jakoś nikogo jeszcze nie pobiłem;)