Piła III

Saw III
2006
6,2 84 tys. ocen
6,2 10 1 83929
4,8 21 krytyków
Piła III
powrót do forum filmu Piła III

Gordonka nie będzie ponieważ widziłem a raczej troche trailer mały z malymi wiadomościami z saw 3 tam jest pokazane że gordona nie będzie.Jigsaw zabił go po zamknięciu Adama w piewnicy(łazience)coś tam słyszałem od producentów i reżysera ''Jigsaw szedł do wyjścia z domu kiedy zauważył Gordona ale był juz prawdopodobnie martwy więc go dobił

ocenił(a) film na 4
mihcim

hmm a miał nikogo nie zabijac ani nie dobijac ten Jigsaw,jak to pewne to szkoda bardzo, a taka się konferencja wywiązala w kilka tematow niżej:P

ocenił(a) film na 5
czester

Kto to widział, a racezj troche procz ciebie
Równie dobrze moge powiedzieć , że prawdziwym Jigsawem jest Adam bo powiedizał mi to różowy królik na końcu długiego korytarza

ocenił(a) film na 7
mihcim

"ponieważ widziłem a raczej troche trailer"
Jesteś jedynym który widział prawdziwy trailer do Piły II - łał
"coś tam słyszałem od producentów i reżysera"
to niezłe masz znajomości

(dla tych ciemnokapujących, to wszystko było ironią)

MlodY

"to niezłe masz znajomości"
Eh tam... sciemnia... Producenci i reżyser to mój stary i powiedział: "Żadnego mihcica czy czegoś takiego nie znam, chyba że chodzi ci, córko, o macicę, ale to bardzo rzadkie zwierzę afrykańskie, więc musisz porozmawiać na ten temat z onkologiem"
Mój tata-producenci i reżyser jest bardzo mądry i to on wymyślił, żeby Addison też była mądra.
A znacie to? To też mój tata wymyślił!
http://www.smieszne-zdjecia.pl/index.php?showtopic=1785(br%20/) [www.smieszne-zdjecia.pl...]

mihcim

mały trailer widziało juz pare tysięcy osob.muj kuzyn go widzial ale ja nie.a sprawa że gordona nie będzie jest oczywista.Jigsaw go dobił lub wykrwawił się na śmierć.mojim zdaniem było tak.saw jigsaw po zamknieciu adama poszedł w strone wyjscia spotkał gordona i zostawił go.a jak robił jigsaw pułapki do piły2 to hyba pozbierał zwłoki gordona ale czemy nie adama i tego zeppa czy jak mu tam

ocenił(a) film na 7
mihcim

"mały trailer widziało juz pare tysięcy osob"
Mpge cie zapewnić, że to nie był oficjalny trailer, tylko stworzony przez fanów, mnóstwo takich chodzi po sieci.
"Jigsaw go dobił"
W życiu by nie dobił, nigdy nie zabija własnymi rękami.
"wykrwawił się na śmierć"
A widziałeś go gdzieś w tym budynku w drugiej częśći??? Polecam zajrzeć do mojego topicu pt. "Dr Lawrence Gordon" - tam jest bardzo dużo faktów dotyczących Gordona
"jigsaw po zamknieciu adama poszedł w strone wyjscia spotkał gordona i zostawił go.a jak robił jigsaw pułapki do piły2 to hyba pozbierał zwłoki gordona ale czemy nie adama i tego zeppa czy jak mu tam"
Napewno by zostawił zwłoki, tak jak zostawił wszystkie zwłoki ofiar z poprzednich części.